Η ιστοσελίδα «Chatroulette» είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του. Μία «ρουλέτα» διαλόγου όπου ο χρήστης μπορεί να δει στην οθόνη του υπολογιστή του έναν άλλο χρήστη που είναι εκείνη την ώρα on line, να μιλήσει ζωντανά μαζί του βλέποντας και το πρόσωπό του και πατώντας το κουμπί «next» να αλλάζει συνομιλητές συνεχώς.

Είναι λοιπόν εντυπωσιακό που από τους 1,3 εκατομμύρια επισκέπτες τη μέρα, ο Alex και η Siobhan Rodgers έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον, αγαπήθηκαν, γνωρίστηκαν και είναι πλέον παντρεμένοι και ευτυχισμένοι.

Για την 23χρονη Αμερικανίδα και τον 28χρονο Βρετανό ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά ή μάλλον με το πρώτο κλικ καθώς ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιούσαν την ιστοσελίδα.

«Μπήκα και ο πρώτος άνθρωπος που είδα ήταν ο Alex. Τον βρήκα πολύ όμορφο και αρχίσαμε να μιλάμε, μιλούσαμε για έξι ώρες!», αφηγείται η 23χρονη.

«Πανικοβληθήκαμε στην ιδέα πως μπορεί να πατήσουμε το κουμπί next και να χαθούμε για πάντα, έτσι αναζητήσαμε ο ένας τον άλλο στο Facebook», προσθέτει.

«Ήμουν μέσα στην ιστοσελίδα για μερικές ώρες και κάποια στιγμή έπεσα πάνω στη Siobhan. Η ομορφιά της με συνεπήρε και η χημεία μας φάνηκε αμέσως», είπε. «Απλά την ερωτεύτηκα, υπήρχε φλερτ και ενδιαφέρον του ενός για τον άλλο».

Η πρώτη διαδικτυακή τους συνάντηση έγινε το Νοέμβριο του 2009 και στη συνέχεια άρχισαν να «μιλούν» μέσω Facebook και Skype και τον Απρίλιο του 2010 ο Βρετανός ταξίδεψε στο Μίτσιγκαν για να γνωρίσει από κοντά τη μέλλουσα γυναίκα του και την οικογένειά της.

«Η μαμά της εμπιστεύτηκε το ένστικτό της Siobhan για μένα και οι φίλοι της με αγάπησαν όταν με συνάντησαν», λέει ο Alex. «Ήταν στην πραγματικότητα όσο καλός ήταν και μέσω υπολογιστή. Συνάντησε την οικογένειά μου και όλοι τον αγάπησαν», λέει η Siobhan.

Το κυβερνο-ρομάντζο άνθησε και το Σεπτέμβριο του 2010 η Rodgers παραιτήθηκε από τη δουλειά της και μετακόμισε στο Λονδίνο για να ζήσει με τον σύντροφό της.

Το Φεβρουάριο της έκανε πρόταση γάμου και τον περασμένο Αύγουστο παντρεύτηκαν.

«Είμαστε τυχεροί», τονίζει η 23χρονη.

Κι αυτό είναι αλήθεια γιατί το Chatroulette δεν φημίζεται για τις γνωριμίες με καλό σκοπό αλλά για τους ηδονοβλεψίες που το χρησιμοποιούν και τους ανθρώπους απολαμβάνουν on line στιγμές με τον εαυτό τους.