Η Λίβερπουλ είχε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League μετά την ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νιουκάστλ και δεν την άφησε να πάει χαμένη, επικρατώντας της Γουλβς με 2-1 εκτός έδρας.

Το παιχνίδι άρχισε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους και έκαναν ώρα να τα βρουν, αφού τα λεπτά περνούσαν χωρίς να γίνεται κάτι αξιόλογο. Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 41′ και ήταν για τη Λίβερπουλ με την προβολή του Σομποσλάι που απέκρουσε με τα πόδια ο Τζόνστον, για να έρθει τελικά το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο 45’+2′ ο Ζότα έκανε τη σέντρα και ο Κονατέ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, αλλά νωρίς στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 56′ ένα δικό του λάθος έφερε την ισοφάριση για τους «λύκους» με τον Αΐτ Νουρί.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν πρόλαβαν να χαρούν για το 1-1 και ο λόγος ήταν το πέναλτι που έκανε στο 59′ ο Σεμέδο γκρεμίζοντας τον Ζότα, με τον Σαλάχ να εκτελεί στο 61′ για το 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, η Λίβερπουλ πήγε στους 15 βαθμούς, στο +1 από τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ που ακολουθούν.