Με δύο γκολ του Βλάχοβιτς και ένα του Κονσεϊσάο η Γιουβέντους πέρασε με 3-0 από την έδρα της Τζένοα για την 6η αγωνιστική της Serie A και είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας, εν αναμονή των αγώνων της Κυριακής (29/9).

Οι «μπιανκονέρι» μετρούσαν τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με 0-0, οπότε η επιστροφή στις νίκες ήταν υποχρεωτική ώστε να μη μείνουν πίσω από τις Ίντερ και Μίλαν. Η Τζένοα, από την άλλη πλευρά, δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δεν μπορούσε να υπολογίζει ούτε στη βοήθεια των οπαδών της αφού το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας.

Όπως και να έχει, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, στο δεύτερο όμως ήρθαν κι αυτά και ήταν για τους Τορινέζους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 48ο λεπτό με πέναλτι του Βλάχοβιτς μετά το χέρι του Ντε Βίντερ.

Έχοντας, πλέον, το προβάδισμα, η Γιούβε ανέβασε ρυθμό και στο 55′ έφτασε στο 0-2 ξανά με τον Βλάχοβιτς μετά την ωραία μπαλιά του Κοπμάινερς, ο οποίος είχε δοκάρι στη συνέχεια ψάχνοντας το πρώτο του γκολ μετά τη μεταγραφή του.

Αυτό, δηλαδή, που πέτυχε ο -επίσης νεοαποκτηθείς- Κονσεϊσάο στο 89′ με το αριστερό, μετά την πάσα του Τουράμ, γράφοντας το τελικό 0-3, με το οποίο η Γιουβέντους πήγε στους 12 βαθμούς, στο +1 από τις Ίντερ και Μίλαν που νίκησαν Ουντινέζε και Λέτσε αντίστοιχα.