Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής (29/9) με την ΑΕΚ στην OPAP Arena ολοκληρώθηκε, με τους Γιώργο Βαγιαννίδη και Μαξ Φίιπ να μένουν εκτός αποστολής, στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Οι «πράσινοι» είναι στο -3 από τους «κιτρινόμαυρους» και στο -5 από την κορυφή, οπότε θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη ώστε να μη χάσουν άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με την προπόνηση του Σαββάτου, μετά το τέλος της οποίας ο Ουρουγουανός προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Βαγιαννίδης και Μαξ, βρίσκεται όμως ο Μάγκνουσον για πρώτη φορά φέτος, ενώ είναι ξανά διαθέσιμος και ο Σπόραρ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για προπόνηση και αποστολή αναφέρει τα εξής…

«Με απογευματινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (29/9, 9:30 μ.μ.).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φίλιπ Μαξ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Μάγκνουσον, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Ζέκα, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ».