Με καθυστέρηση μισής ώρας απο το προκαθορισμένο ξεκίνησε ο γάμος της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αθήνας. Ήδη απο τις 5 το απόγευμα είχε ξεκινήσει η προσέλευση των καλεσμένων του ζευγαριού που με την άφιξη τους στην Μητρόπολη έμπαιναν από την αριστερή πόρτα και με την βοήθεια των οργανωτών του γάμου περνούσαν στη θέση τους.

Γαλαζοαίματοι, αλλά και επιφανείς επιχειρηματίες όπως ο Τόμας Φλορ αλλα και ο Γιώργος Προκοπίου φορώντας ενα τζόκεϊ, κατέφθαναν ο ένας μετά τον άλλον για να παραστούν στη γαμήλια τελετή.

Ενα δυνατό χειροκρότημα που συνοδευόταν από το επιφώνημα “Μπράβο Ντορα” σημειώθηκε από το πλήθος όταν στον προαύλιο χώρο του Ναού αποβιβάστηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη που συνοδευόταν απο το σύζυγο της Ισιδώρο Κούβελο.

Το ίδιο δυνατό χειροκρότημα από το παρευρισκόμενο πλήθος σημειώθηκε και κατα την άφιξη της Αννας Μαριας και του γιου της Νικόλαου που έφθασαν στην εκκλησία με μια απαστράπτουσα Bentley.

Λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε και η Θεοδώρα συνοδευόμενη απο τον αδελφό της Παύλο με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο εκλιπών πατέρας της στις μετακινήσεις του στην Ελλάδα.

Φορώντας το λευκό νυφικό που φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη, το ιστορικό πέπλο και την τιάρα του χεβίδη που φόρεσε πριν εξήντα χρόνια και η μητέρα της Άννα Μαρία στο γάμο της με τον Κωνσταντίνο.

Δείτε φωτογραφίες