Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε από νωρίς αλλά λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δέχθηκε την ισοφάριση από τον Αστέρα Τρίπολης και το 1-1 έμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης, παραμένοντας χωρίς νίκη μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 8′, όταν ο Γιαννιώτας έκανε το γύρισμα, ο Μπάλτζι πήγε για το σουτ και η μπάλα βρήκε στον Αλάγκμπε και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Ένα γκολ που έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου και… μπέρδεψε αυτή του Κλοντ Μακελελέ, με συνέπεια να μην μπορεί να αναπτυχθεί σωστά στη συνέχεια.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όμως και συγκεκριμένα στο 43′ οι Αρκάδες κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την κεφαλιά του Καλτσά μετά τη σέντρα του Χουχούμη. Έτσι έγινε το 1-1 και στο 55′ ο Καλτσάς πήγε και για το 2-1 μετά τη σέντρα του Κρεσπί αλλά η μπάλα έφυγε άουτ μετά το σουτ που επιχείρησε.

Ο Λεβαδειακός, όμως, θα μπορούσε να προηγηθεί ξανά, στο 60′, όταν κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ντελί σε σουτ του Τσάπρα, ο Παπαδόπουλος όμως απέκρουσε την εκτέλεση του Γιαννιώτα και κράτησε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αν και αμφότερες οι ομάδες είχαν φάσεις για να σκοράρουν στη συνέχεια.

Αστέρας Τρίπολης (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος (90΄ Τσιντώτας), Άλχο, Αλάγκμπε, Ντελί, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μούμο (80΄ Γκος), Καλτσάς (74΄ Παλάσιος), Κρεσπί, Άλβαρες (46΄ Μπαρτόλο), Άνταμ (80΄ Καστάνο).

Λεβαδειακός (Nίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Λιάγκας, Παπαδόπουλος, Μορέιρα, Τσάπρας, Πλέγας (83΄ Τσοκάι), Μεχία (64΄ Κωστή), Γιαννιώτας (83΄ Συμελίδης), Ζίνι (40΄ Πεντρόζο), Ρόμο.