Ώρες αγωνίας για την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα η οποία νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στην εντατική έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την Τετάρτη επί σκηνής στο Ηρώδειο, την ώρα που τραγουδούσε.

Η σπουδαία καλλιτέχνιδα αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε τη στιγμή που ερμήνευε το τρίτο κατά σειρά τραγούδι της στη συναυλία – το τραγούδι με τίτλο «Εγώ και Εσύ». Ερμηνεύοντας τον στίχο «Θεέ μου μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε», άρχισε να παραπατά και στο τέλος σωριάστηκε πάνω στη σκηνή μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας παραμένει σταθερη και κρίσιμη.

Μαρινέλλα

Χθες, μετά τις τελευταίες εξετάσεις και το ιατρικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε, αποφασίστηκε από τους ιατρούς να συνεχιστεί η ιατροφαρμακευτική αγωγή, ενώ έχει αποκλειστεί προς το παρόν το ενδεχόμενο εγχείρησης. Η Μαρινέλλα σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Live News» λαμβάνει μια πολύ ισχυρή αγωγή και ο οργανισμός της αντιδρά θετικά σε αυτή.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια δεν είναι διασωληνωμένη, αλλά δεν είναι και ξύπνια. Σύμφωνα με ιατρικούς όρους, είναι σε κατάσταση βυθιότητας. Υπάρχουν στιγμές που η Μαρινέλλα ξυπνάει, ανοίγει τα μάτια της, προσπαθεί να μιλήσει και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

Στο πλευρό της Μαρινέλλας, παραμένουν συγγενείς και φίλοι της αλλά και όλη η Ελλάδα, που στέλνει μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς την ίδια, με την ευχή να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ερμηνεύτρια έχει επαφή με το περιβάλλον και έχει μιλήσει με την κόρη της, λέγοντάς της μάλιστα «δεν είναι η ώρα μου να φύγω».