Ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν είναι μόνο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και φίλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού αφού παίρνει κανονικά μέρος σε αγώνες, με τον ίδιο να αποκαλύπτει, σε συνέντευξή του, ότι κάποτε είχε βάλει στο αυτοκίνητο ως συνοδηγό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη αναφερόμενος σε διάφορα θέματα και μία από τις ερωτήσεις ήταν αν θα έβαζε στο αυτοκίνητό του τον Μαρινάκη, τον Γιάννη Αλαφούζο ή τον Ιβάν Σαββίδη.

«Ο Μαρινάκης το ξέρει, το έχει ζήσει το έργο», ήταν η απάντηση του Ηλιόπουλου, ο οποίος ερωτηθείς για το αν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε φοβηθεί, είπε πως «η ψυχούλα του το ξέρει».

Από εκεί και πέρα, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ αναφέρθηκε και σε διάφορα άλλα θέματα.

Για τη νεολαία και τις ακαδημίες της Ένωσης: «Κάνω ό,τι κάνω για να βάλω την νεολαία σε διαδικασία αθλητισμού και χόμπι, πράγμα που έχει ενέργεια μακριά απ’ όλες αυτές τις βλακείες, τις τεχνολογίες που είναι κουραστική και στο τέλος δεν προσφέρει. Προσπαθώ και τώρα με τις ακαδημίες της ΑΕΚ να μπούμε σε μία νέα διαδικασία».

Για το πώς θα φέρει τις οικογένειες στα γήπεδα: «Έχω σκεφτεί και είναι στόχος αυτό το πράγμα. Πρέπει να μπούμε στην διαδικασία αυτή και να γυρίσουμε κάποια χρόνια πίσω διότι αυτά τα πράγματα είναι κύκλος που μπορούσαν οι οικογένειες να έρθουν στο γήπεδο και τα νέα παιδιά να εμπνέονται από τον αθλητισμό να γυρίσουν πίσω στο γήπεδο».

Για το πώς προλαβαίνει να ασχολείται με όλα: «Δεν κάνω κάτι για να ασχολούνται όλοι μαζί μου. Είμαι αυτός που είμαι, αυτό κάνω, αυτό νιώθω, αυτό με ικανοποιεί και έτσι το βγάζω προς τα έξω. Πράγματι ως προς τον χρόνο είναι αυτό που λέω σε φίλους μου είχα ένα ποτήρι που στις 3 σταγόνες ξεχείλιζε από θέμα χρόνου και εγώ αντί για 3 σταγόνες, έριξα μέσα 3 βυτιοφόρα».