Ο 23χρονος Rhys Green είπε στην κοπέλα του, Hannah Tolley με την οποία είχαν επτά μήνες σχέση ότι αν της έκαναν 489 άνθρωποι like στο Facebook θα της έκανε πρόταση γάμου.

Όταν η 25χρονη πέτυχε το στόχο της συγκεντρώνοντας 499 σχόλια και 500 κοινοποιήσεις ο Rhys είπε ότι αισθάνθηκε την «ηθική υποχρέωση» να της κάνει την πολυπόθητη πρόταση. Τώρα το ζευγάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι απασχολημένο με τον προγραμματισμό του γάμου του τον οποίο σκοπεύουν να μεταδώσουν σε ζωντανή σύνδεση από το Facebook για να ευχαριστήσουν όλους όσους τους έκαναν like από όλο τον κόσμο. Ο μελλοντικός γαμπρός έγραψε αργότερα όταν τα likes και οι κοινοποιήσεις είχαν αυξηθεί κατά πολύ: «Δεν μπορώ να πιστέψω την ανταπόκριση που είχαμε. Περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι έχουν κάνει like συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων ακόμη και από την Αυστραλία. Πλέον έχουμε 718 κοινοποιήσεις και 697 σχόλια… Η ιδέα μου ήρθε όταν η Hannah μου ανέφερε ότι είχε δει ανθρώπους να παίρνουν κουτάβια ή φορητούς υπολογιστές όταν συγκέντρωσαν πολλά like στο Facebook. Έτσι σκέφτηκα γιατί να μην κάνουμε κάτι τέτοιο για μια πρόταση γάμου; Εγώ δεν θα μπορούσε να είμαι πιο ευτυχισμένος με τον τρόπο με τον οποίον εξελίχθηκαν τα πράγματα. Η Hannah είναι η γυναίκα των ονείρων μου και δεν μπορώ να περιμένω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της».

Το ζευγάρι γνωριζόταν από πιο παλιά και επικοινωνούσαν μέσω των κοινωνικών δικτύων πριν καταλήξουν μαζί. Όπως λέει βέβαια, για να είναι ειλικρινής, θα της έκανε ούτως ή άλλως πρόταση γάμου αλλά το έκαναν περισσότερο για να δουν τι θα γίνει και τι ανταπόκριση θα έχει το πείραμά τους. Τώρα, λένε πώς θα έχουν να θυμούνται την ιδιαίτερη πρόταση μετά από χρόνια και σχεδιάζουν το γάμο τους…

f1 f2 f4 favebo fb