Η ΕΠΟ έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων για το κύπελλο Ελλάδας στις 30 Οκτωβρίου στην Αθήνα αλλά αυτό δεν αρέσει και τόσο στην ΕΛ.ΑΣ, λόγω και του Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν στη Euroleague, οπότε ζητάει να αναβληθούν οι δύο.

Ο θεσμός του κυπέλλου έχει φτάσει πλέον στη φάση των «16», η οποία θα αρχίσει στις 29/10 με τους αγώνες Κηφισιά – Παναχαϊκή και Πανσερραϊκός – Πανιώνιος. Κανένα πρόβλημα με αυτό. Το πρόβλημα της αστυνομίας είναι η επόμενη μέρα, η 30ή Οκτωβρίου, στην οποία είναι προγραμματισμένα τέσσερα παιχνίδια: Αιγάλεω – ΠΑΟΚ, Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, ΑΕΚ – Άρης, Athens Kallithea – Ολυμπιακός.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι εκείνη την ημέρα θα γίνει και το Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν για τη Euroleague, η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί ότι δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε όλα αυτά, οπότε ζητάει να αναβληθούν τα δύο από τα τέσσερα ματς του κυπέλλου Ελλάδας.

Η λογική λέει πως το ένα που θα αναβληθεί είναι το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός μετά και το σχετικό αίτημα της «πράσινης» ΠΑΕ αφού την ίδια μέρα θα γίνει η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ και από εκεί και πέρα θα δούμε ποιο θα είναι το άλλο.