Για μια εμμονική θαυμάστρια που είχε στο παρελθόν αλλά και τη συνεργασία της με τη Μαρινέλλα μίλησε η Σοφία Βόσσου, σε συνέντευξη της στο Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή.

«Η συνεργασία με τη Μαρινέλλα ήταν ίσως η κορυφαία στιγμή της ζωής μου, της καριέρας μου. Φυσικά και σοκαρίστηκα με αυτό που συνέβη, ποιος δεν σοκαρίστηκε; Αλλά εγώ πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει γιατί είναι πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος και πολύ σπουδαίος άνθρωπος» είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Μία από τις φορές που είχα πάει να δω τον Μίμη Πλέσσα, χάρηκε πάρα πολύ, είχε κατέβει κάτω στο στουντιάκι του και μου έφτιαξε αυτό τον πίνακα με τα ίδια του τα χέρια γιατί ήταν και εικαστικός» είπε στη συνέχεια για ένα δώρο από τον αείμνηστο μουσικοσυνθέτη.

«Μου έχει συμβεί να έχω εμμονική θαυμάστρια και να είναι στημένη, κάτω από το σπίτι μου, με λουλούδια. Γυναίκα ήταν, δεν ξέρεις τι έχω περάσει… Με παρακολουθούσε παντού, έβγαινε μπροστά μου, άφηνε λουλούδια κάτω από το σπίτι μου, σημειώματα, γύρναγα βράδυ και εμφανιζόταν μπροστά μου. Κάποια στιγμή απευθύνθηκα στην αστυνομία», ανέφερε ακόμα η Σοφία Βόσσου, με αφορμή την περίπτωση του Γιάννη Πλούταρχου και της εμμονικής θαυμάστριάς του.