Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, μέλη του κόμματος από άλλες περιοχές πήγαν στην Καλλιθέα και προπηλάκισαν άλλα μέλη της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται στην πλειοψηφία και προσέρχονταν στη διαδικασία.

Η συνεδρίαση στην Καλλιθέα είχε προγραμματιστεί, προκειμένου να συζητηθούν τα προσυνεδριακά κείμενα ενόψει του έκτακτου συνεδρίου του κόμματος.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου, πάντως, διέψευσε με ανάρτησή της, τα περί προπηλακισμών και διευκρίνισε ότι «δύο μέλη της Οργάνωσης Μελών ήρθαν σε ένταση και επενέβησαν τα μέλη για να εκτονωθεί».

«Μεταξύ 2 μελών της ΟΜ Καλλιθέας, γνωστοί και οι δυο στην οργάνωση ο ένας υποστηρικτής του υποψηφίου προέδρου Σωκράτη Φάμελλου και ο άλλος μέλος του Συντονιστικού της ΟΜ Καλλιθεας ήρθαν σε ένταση και επενέβησαν τα μέλη για να εκτονωθεί.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά τα περί προπηλακισμών από οποιαδήποτε μεριά είναι απολύτως ανακριβή» γράφει χαρακτηριστικά η Ραλλία Χρηστίδου.