Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού κρύα σπαγγέτι που περίσσεψαν
- 3 μεγάλα αυγά, χτυπημένα
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 2 κ. σ. ανάλατο βούτυρο
- 1 κ. σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ, ανακατέψτε τα μακαρόνια και τα αυγά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
- Σε μέτρια φωτιά, ζεστάνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι. Προσθέστε το μείγμα με τα σπαγγέτι, απλώνοντας τα ζυμαρικά ομοιόμορφα σε όλο το τηγάνι.
- Μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 8 λεπτά.
- Αναποδογυρίστε προσεκτικά τα ζυμαρικά σε ένα πιάτο.
- Ξαναρίξτε τα μακαρόνια στο τηγάνι για να μαγειρευτούν και από την άλλη πλευρά, περίπου 6 λεπτά.
- Αναποδογυρίστε τα σε ένα πιάτο και γαρνίρετε με μαϊντανό.
- Κόψτε σε τριγωνικά κομμάτια, σερβίρετε και απολαύστε!