Η 30χρονη Laura Jane Williams από το Ντέρμπι κυκλοφορεί το νέο της βιβλίο και περιγράφει πώς πήρε τη ζωή της και πάλι στα χέρια της ξεκινώντας τα ταξίδια και γνωρίζοντας νέους συντρόφους αλλά καταλήγοντας στο μοναστήρι.

Η νεαρή γυναίκα ταξίδεψε σε διάφορους προορισμούς όπως το Παρίσι, το Ντιτρόιτ, την Ιταλία και το Μπαλί και δοκίμασε όπως αναφέρει νέες σεξουαλικές εμπειρίες με άνδρες που δεν γνώριζε καλά. Μετά το χωρισμό η Laura έφυγε στο Παρίσι όπου είχε την πρώτη της τυχαία σεξουαλική εμπειρία με έναν άνδρα σε ένα μπαρ. Για την ίδια, εκείνη την περίοδο, ένας άνδρας δεν ήταν ποτέ αρκετός και ήθελε να έχει εναλλαγές, όπως αναφέρει, και ανησυχούσε για την απόρριψη. Μόλις επέστρεψε στο Ντέρμπι δεν έχασε χρόνο και έκλεισε αμέσως ραντεβού με έναν άγνωστο από μια ιστοσελίδα γνωριμιών ενώ μετά από λίγη ώρα βρέθηκαν σε ένα ξενοδοχείο. Έτσι συνεχίστηκε και ο επόμενος καιρός με την ίδια να κάνει ταξίδια και να επιδιώκει να γνωρίζει νέους άνδρες και να αποκτά νέες σεξουαλικές εμπειρίες.

travel3

Σύντομα ωστόσο όπως παραδέχεται η ίδια, διαπίστωσε ότι τα ταξίδια σε διάφορα μέρη του κόσμου και οι σεξουαλικές επαφές με άλλους άνδρες δεν ήταν η λύση στο πρόβλημά της και στην πληγωμένη της καρδιά από το χωρισμό. Έτσι αποφάσισε να μετακομίσει σε ένα μοναστήρι στη Λιγουρία όπου έδωσε όπως λέει η ίδια όρκο αγαμίας. Μετανοώντας για όσα έκανε προσπάθησε να συγχωρέσει τον εαυτό της με προσευχή.

Σταμάτησε να βλέπει τους άνδρες μόνο με σκοπό τη σεξουαλική επαφή, πράγμα που της συνέβη από τη στιγμή που χώρισε και μετά. Η ίδια κυκλοφορεί το βιβλίο της και μιλάει για την ιστορία της θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται κάποιες καταστάσεις και καμιά γυναίκα να μην παίρνει βιαστικές αποφάσεις.travel2

travel4 travel5 travel6 travel9 travel10