Η Κέιτ Μίντελτον επέστρεψε στα καθήκοντα της και συναντήθηκε με την 16χρονη Λιζ η οποία δίνει τη δική της μάχη με μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου.

Η 16χρονη Λιζ Χάτον είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, που επιθυμούσαν να μάθουν για την κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έμαθε για τη Λιζ μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού London Air Ambulance, του οποίου είναι ευεργέτης.

«Ήταν χαρά μας που συναντηθήκαμε με την Λιζ στο Γουίνσντορ σήμερα (2/10). Μια ταλαντούχα νεαρή φωτογράφο, της οποίας η δημιουργικότητα και η δύναμη μας εμπνέει. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τις φωτογραφίες και την ιστορία σου», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία που ανάρτησε το ζευγάρι στο λογαριασμό του στο Instagram.

Αργότερα, η Λιζ απάντησε: «τόσο αξιαγάπητοι, αυθεντικοί και ευγενικοί άνθρωποι. Πετάω στα σύννεφα που η οικογένεια μου είχε βίωσε αυτή την εμπειρία». Η έφηβη κοπέλα συνοδευόταν από την οικογένεια της στη συνάντηση με την Κέιτ και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.