Για τη γνωριμία του με τη Μαρινέλλα, που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά το αιμορραγικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου, μίλησε ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

«Μα είναι δυνατόν να λένε ότι πήγαινε γυρεύοντας; Τι πράγματα είναι αυτά; Με τη Μαρινέλλα είχαμε συνεργαστεί στο “Κι Ύστερα Ήρθαν Οι Μέλισσες” του Ξανθούλη, σε σκηνοθεσία του Κουτσομύτη. Θα θυμάμαι για πάντα τη γνωριμία μαζί της, ήταν ένα κορίτσι που αισθανόσουν ότι σε κοιτάει και σε εκτιμάει. Μεγάλη προσωπικότητα», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Κοιμόταν 2-2,5 ώρες την ημέρα. Αναβάθμισα τη ζωή μου με τη γνωριμία μαζί της, πλούτισε ο κόσμος μου με τη δοτικότητά της», συμπλήρωσε.

«Μεγάλα μυστικά, δεν κάνει να λέγονται αυτά τώρα για τις φιλανθρωπικές κινήσεις που έκανε. Θα πω ένα πολύ ασήμαντο μπροστά στα χίλια που είχε κάνει. Φορτώναμε ένα αυτοκίνητο με τρόφιμα και πηγαίναμε, για παράδειγμα, σε ένα μοναστήρι. Κουβαλούσαμε τενεκέδες λάδια, βούτυρα, μακαρόνια. Κακώς λέγονται αυτά τώρα αλλά…», περιέγραψε στη συνέχεια.

«Μου έλεγε καμιά φορά: να σου πάρω ένα αυτοκίνητο; Όχι ότι είχε χρήματα αλλά σκεφτόταν: μα να μην έχεις αυτοκίνητο; Από την ευγένειά της, όχι από τίποτα άλλο. Της έλεγα: έχω λεφτά για να πάρω αλλά δεν θέλω», είπε με χιούμορ ο Άγγελος Παπαδημητρίου για τη Μαρινέλλα.