Δύο μήνες μετά την επιβεβαίωση του αρραβώνα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, η Lady Gaga είναι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένη! Και αυτός είναι ο λόγος που αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πρόσφατη πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της, Michael Polansky.

Σε συνέντευξή της, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε στιγμές από το ρομαντικό τους ταξίδι, τη γλυκιά ερώτηση του Polansky, και τα αβέβαια αλλά συναρπαστικά σχέδια για την επερχόμενη γαμήλια τελετή.

Η ρομαντική πρόταση και τα αβέβαια σχέδια του γάμου

Lady Gaga

«Μου έκανε πρόταση γάμου αμέσως μετά τα γενέθλιά μου, οπότε τα γενέθλιά μου πέρασαν και έλεγα: «Ω, νόμιζα ότι θα μου έκανε πρόταση γάμου»», θυμήθηκε η Gaga, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta, στο Jimmy Kimmel Live την 1η Οκτωβρίου. «Πήγαμε ένα ταξίδι μαζί και πήγαμε για αναρρίχηση και είχαμε ξανακάνει αναρρίχηση στο παρελθόν, το οποίο ήταν σούπερ διασκεδαστικό».

Όταν ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel ρώτησε αν η Gaga σκαρφάλωνε τακτικά σε βράχους, η τραγουδίστρια του απάντησε: «Τώρα το κάνω. Θα έκανα τα πάντα για την αγάπη».

Όσο για το τι φορούσε η σταρ κατά τη διάρκεια της στιγμής- ορόσημο, μοιράστηκε: «Ντύνομαι για ασφάλεια και άνεση, γιατί πρέπει να ανέβεις στην κορυφή και να κατέβεις ξανά».

Η 38χρονη περιέγραψε λεπτομερώς τα διαδικαστικά της πρότασης, συμπεριλαμβανομένης της γλυκιάς ερώτησης που της έκανε ο αρραβωνιαστικός της πριν βγάλει επίσημα το δαχτυλίδι.

«Ανεβήκαμε στην κορυφή, κοιτάξαμε τριγύρω, βγάλαμε τόσες φωτογραφίες. Και στη συνέχεια κατεβήκαμε πάλι κάτω και επιστρέφαμε με τα πόδια στο δωμάτιο», εξήγησε. «Και στην πραγματικότητα -ήταν πολύ Michael- με ρώτησε αν μπορούσε να με ρωτήσει. Ήθελε να μάθει αν ήταν εντάξει να μου κάνει πρόταση γάμου πριν μου κάνει πρόταση γάμου. Και του είπα: «Ναι, είναι πολύ εντάξει»».

Όταν ο Kimmel σημείωσε ότι θα της έκανε πρόταση γάμου στην κορυφή του βράχου, η Gaga απάντησε: «Νομίζω ότι ήταν έξυπνο. Ήταν ασφαλές. Είχε το δαχτυλίδι στο σακίδιό του, οπότε ήταν πολύ χαριτωμένο».

Πρόσθεσε ότι ο Polansky παρέλειψε, επίσης, το παραδοσιακό βήμα να γονατίσει όταν της ζήτησε να τον παντρευτεί. «Δεν το έκανε, αλλά είμαι μια μοντέρνα κυρία», σημείωσε η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ. «Μου αρέσει αυτό που έκανε».

Όσον αφορά τη μεγάλη μέρα, η Gaga δήλωσε ότι το ζευγάρι «δεν είναι ακόμα ακριβώς σίγουρο» για το τι σκοπεύει να κάνει.

«Στην πραγματικότητα μιλάμε πολύ για το να πάμε σε ένα δικαστήριο μόνο οι δυο μας και να παραγγείλουμε κινέζικο φαγητό», είπε. «Αλλά γνωρίζοντάς με, θα μπορούσε, επίσης, να γίνει ένα τσίρκο με μονόκερους».