Την ώρα που έκανε εργασία για το πανεπιστήμιο, έπεσε νεκρός ο 26χρονος Ιωνάς Καρούσης, στην τρομοκρατική επίθεση στη στάση του τραμ στην Τζάφα, στο Ισραήλ.

«Τι να σας πω… ήταν φοιτητής αρχιτεκτονικής, στο πέμπτο έτος ήταν τώρα, είχε να κάνει μια εργασία και ήθελε να μελετήσει διάφορους σταθμούς, σταθμούς μετρό στο Τελ Αβίβ και πήγε χθες να κάνει αυτό το πράγμα. Και στον σταθμό αυτό στη Γιάφα, έπεσε εκείνη την ώρα, το απόγευμα να κάνουν τρομοκρατική ενέργεια, και τον πυροβόλησαν, τέσσερις σφαίρες. Δεν υπάρχουν λόγια», λέει ο πατέρας του Ιωνά, μιλώντας στο Star.

«Θέλω να πω ότι είναι μία τρέλα και οι μεν και είδε, ο ένας με το Κοράνι ο άλλος με την παλαιά διαθήκη κοιτάνε συνεχώς να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον, δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό και αυτή η τρέλα σκοτώνει και αθώους ανθρώπους, ανθρώπους στο άνθος της ηλικίας τους, τους καλύτερους ανθρώπους» είπε ακόμα ο πατέρας του 26χρονου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Λατρεμένε μου δεν θα πάψω ποτέ να σε σκέφτομαι» – Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του

Συγκινεί η σύντροφος του Ιωνά Καρούση, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στην Τζάφα του Τελ Αβίβ την Τρίτη.

«Ποτέ μου δεν περίμενα ότι θα έκανα μια τέτοια ανάρτηση… Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου πρόσφερες μέσα σε αυτό τον 1 χρόνο. Είσαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, γεμάτος χαμόγελο, καλοσύνη, αγάπη προς τον πλησίον σου. Πάντα να βοηθάς τους άλλους, πάντα γλυκομίλητος και γεμάτος αγάπη για ζωή…», αναφέρει στην ανάρτησή της στο Facebook η σύντροφος του 26χρονου.

«Σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου και μου την φώτισες, μου έφερες την ηλιαχτίδα σου, ονειρεμένε μου, λατρεμένε μου. Δεν θα πάψω πότε να σε σκέφτομαι και να σε αγαπάω. Με πολύ πολύ αγάπη η Μαργαριτούλα σου» καταλήγει.

Ποτέ μου δεν περίμενα ότι θα έκανα μια τέτοια ανάρτηση… Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου πρόσφερες μέσα σε αυτό τον 1…

Posted by Margarita Chanopoulou on Wednesday, October 2, 2024