Η EISA (Expert Imaging and Sound Association), ένας από τους πιο σημαντικούς εμπειρογνώμονες του κλάδου της τεχνολογίας ανακοίνωσε τους νικητές για τα Βραβεία 2024-2025. Ανάμεσα στα πολλά προϊόντα που συμμετείχαν, το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition ξεχώρισε και κέρδισε το βραβείο “EISA 2024-2025 Best Smartwatch”. Είναι επίσης το μοναδικό έξυπνο ρολόι που κέρδισε το βραβείο φέτος, το οποίο σηματοδοτεί την πέμπτη συνεχή χρονιά κυριαρχίας των smartwatches Huawei στα βραβεία EISA.

Με τα χρόνια, η Huawei έχει εδραιώσει την παρουσία της στην αγορά των wearables συνεχίζοντας να ηγείται στην ανάπτυξη τεχνολογικών σχεδιασμών και καθιερώνοντας το όνομά της παγκοσμίως στη σφαίρα της υψηλής μόδας. Καθώς η Huawei προχωρά με γνώμονα τη μόδα, έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη των τάσεων στα wearables παγκοσμίως.

H εγκυρότητα μιας πιστοποίησης όπως αυτής της EISA αποδεικνύει την εξαιρετική ποιότητα των Wearables της Huawei.

Στην κριτική της για τα βραβεία, η EISA τόνισε: «Το HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition ξεχωρίζει ως το καλύτερο smartwatch για τη μοναδική dual-toned νανοκρυσταλλική κεραμική στεφάνη. Η στεφάνη όχι μόνο προάγει το σχεδιασμό της, αλλά χρησιμοποιεί επίσης μια επίστρωση άνθρακα που μοιάζει με διαμάντι διπλασιάζοντας την αντίστασή της στις γρατσουνιές και ενισχύοντας την ανθεκτικότητα».

Το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition αναδεικνύει την Φουτουριστική Αισθητική με έμπνευση το διάστημα με την χρήση του Aerospace-Grade DLC Titanium, ένα υλικό κορυφαίας ποιότητας. Το ρολόι φέρει την εμβληματική κόκκινη και μαύρη Κεραμική Νανοκρυσταλλική στεφάνη, σε συνδυασμό με την αποκλειστική διαστημική πρόσοψη και την κορώνα  ρολογιού Laval, δίνοντας μια συνολική εικόνα που θυμίζει το σχήμα ακροφυσίου deLaval και εντυπωσιάζει. Επιπλέον, όσον αφορά τις αδιάβροχες επιδόσεις του, το ρολόι είναι πλήρως συμβατό με το πιστοποιημένο πρότυπο EN13319 για αξεσουάρ κατάδυσης και υποστηρίζει καταδύσεις 30 μέτρων, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετικά αξιόπιστη και ανθεκτική εμπειρία χρήσης.

Το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition έχει εξελίξει επίσης το Health Overview, το οποίο έχει αναβαθμιστεί περαιτέρω για να περιλαμβάνει ένα βελτιωμένο Health Trend Analysis Report, με κορωνίδα την λειτουργία Sleep Breathing Awareness, για μια ολοκληρωμένη κατανόηση της κατάστασης υγείας του χρήστη. Εκτός από την υποστήριξη της ανίχνευσης δεικτών δεδομένων υγείας πολλαπλών σημείων σε 60 δευτερόλεπτα, το Health Overview 2.0 είναι σε θέση να αναλύει και να συγκρίνει πιο έξυπνα δεδομένα με προηγούμενες αναφορές για να κατανοήσει τις τάσεις στην υγεία. Το Health Overview 2.0 επιτρέπει πλήρη συμβατότητα με όλα τα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Android και iOS. 

Από την ίδρυσή τους το 1982, τα EISA Awards είναι γνωστά για την αυστηρή διαδικασία επιλογής τους. Όλα τα προϊόντα που συμμετέχουν στην εξέταση του βραβείου πρέπει να υποβληθούν σε πλήρη έλεγχο πολλαπλών βημάτων για να διασφαλιστεί η δίκαιη και έγκυρη φύση των αποτελεσμάτων. Με πλούσια επαγγελματική γνώση και εμπειρία στον κλάδο, η κριτική επιτροπή διενεργεί εις βάθος αξιολογήσεις των συμμετεχόντων προϊόντων όσον αφορά την τεχνολογική καινοτομία, την εμπειρία χρήστη, την επιρροή του κλάδου και άλλες πτυχές. Η εξαιρετική απόδοση του HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition σε μια τόσο αυστηρή διαδικασία αποτελεί απόδειξη για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την ηγετική θέση της Huawei στον τομέα των έξυπνων wearables.

Η κυριαρχία της Huawei στα Βραβεία EISA για πέμπτη συνεχή χρονιά αποδεικνύει τη δέσμευση του brand για καινοτομία και τη διατήρηση της ηγετικής της θέσης στον τομέα των έξυπνων φορητών συσκευών. Το 2022, η EISA επαίνεσε το HUAWEI WATCH GT 3 Pro ως «το πιο εκλεπτυσμένο και πλήρες smartwatch της Huawei μέχρι σήμερα». Το 2023, το HUAWEI WATCH Ultimate κέρδισε το EISA Premium Smartwatch of the Year, όπου τονίστηκε ότι το ρολόι «συνδυάζει κορυφαία σχεδίαση και απόλυτη εμπειρία χρήστη, καθιστώντας το ιδανικό σύντροφο για εκείνους που αναζητούν να ζήσουν την εμπειρία της τεχνολογίας αιχμής».

Με τα χρόνια, η Huawei έχει τονίσει την ανάγκη για τεχνολογική καινοτομία ως το κύριο μέσο για την ηγετική της θέση στα μοδάτα wearables, βασιζόμενη στην απόδοση και την εμφάνιση για να επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα. Η Huawei έχει εδραιωθεί ως ένα παγκόσμιο premium brand, μεταβαίνοντας από ηγέτης στα wearables σε ηγέτη στη μοντέρνα, αθλητική -και με επίκεντρο την υγεία -τεχνολογία του σύγχρονου τρόπου ζωής. Στόχος της είναι να προσφέρει πιο εξατομικευμένους τρόπους για μία καλή υγεία και έναν αθλητικό τρόπο ζωής στους χρήστες σε όλο τον κόσμο.