Ένα ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια αυνανισμού για 350 δολάρια τη βραδιά, με το πακέτο να περιλαμβάνει αντικείμενα για αυτοϊκανοποίηση, όπως έναν δονητή σε σχήμα αυγού και αρωματικά έλαια.

Η ιδέα ανήκει στο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Walker Hotel Tribeca της Νέας Υόρκης και πρόκειται για προσφορά που ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο, επειδή είναι ο μήνας ενημέρωσης για τη σεξουαλική υγεία.

Εκπρόσωπος της εταιρείας μίλησε στη New York Post και είπε ότι έχουν διαμορφωθεί ειδικά δωμάτια για αυτή την περίσταση, τα οποία περιλαμβάνουν μια σειρά από ανέσεις που διευκολύνουν την αυτοϊκανοποίηση.

Ένα από τα δωμάτια αυνανισμού του Walker Hotel Tribeca

Ενεργειακά ποτά, αρωματικά έλαια, σαπούνι FABLERUNE, ένα ημερολόγιο από την Grow Into, χώρος για διαλογισμό και ερωτικό βοήθημα σε σχήμα αυγού, είναι μερικά από τα αντικείμενα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο επισκέπτης.

«Οι φιλοξενούμενοι, ειδικά οι πρόσφατα ελεύθερες γυναίκες, καλούνται να χρησιμοποιήσουν τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο για να εξερευνήσουν εκ νέου τη σεξουαλικότητά τους», είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Ορισμένα από τα αντικείμενα που θα βρουν οι επισκέπτες

Μάλιστα, προέτρεψε τους επισκέπτες να τοποθετήσουν την πινακίδα «Μην ενοχλείτε» στην πόρτα, ενώ πρότεινε να αξιοποιήσουν και τις υπηρεσίες μασάζ που παρέχει το ξενοδοχείο.

Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει μερικές κρατήσεις, αλλά υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα δωμάτια για όποιον ή όποια ενδιαφέρεται να πληρώσει για να αυνανιστεί.