Ένα απίστευτο περιστατικό βίας έλαβε χώρα σε προαύλιο σχολείου στο Παλαιό Φάληρο. Μια παρέα μαθητών λυκείου δέχθηκε επίθεση με σιδερένια ρόπαλα από τρεις ανήλικους, οι οποίοι λειτούργησαν σαν συμμορία.

Συμμαθητές των παιδιών που δέχθηκαν επίθεση βιντεοσκόπησαν τους ανήλικους δράστες την ώρα που σκαρφάλωναν τα κάγκελα, για να εισέλθουν στον χώρο του σχολείου.

Συγκεκριμένα, οι κουκουλοφόροι αναζητούσαν ένα άτομο, το οποίο απουσίαζε από τον χώρο, με αποτέλεσμα οι φίλοι του παιδιού που ήταν στο στόχαστρο να δεχθούν την επίθεση. Ο ένας νεαρός έπεσε αναίσθητος, ενώ τα βίαια χτυπήματα προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του δεύτερου θύματος.

Η αιτία της επίθεσης

Όπως αναφέρεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Mega», ο λόγος που σημειώθηκε η αιματηρή επίθεση είναι μια κοπέλα. Η 15χρονη ανέφερε στους δράστες πως διαπληκτίστηκε με ένα παιδί από την παρέα των θυμάτων.

«Βοήθεια, βοήθεια! Ελάτε κάποιος! Το παιδί!»

Συγκλονίζει η μητέρα θύματος, η οποία ήταν αυτήκοος μάρτυρας της επίθεσης που δέχθηκε ο γιος της και ο φίλος του. «Πήρα τηλέφωνο το παιδί και εκεί που μου μίλαγε, έχασε τις αισθήσεις του και φώναζε μια μαμά από μέσα: «Βοήθεια, βοήθεια! Ελάτε κάποιος! Το παιδί!» και τρελαθήκαμε και πήγαμε να τον πάρουμε. Ο δικός μας ο γιος ήταν μάλλον μπροστά, ήταν ο πρώτος, οπότε ήταν αυτός που δέχθηκε το πρώτο χτύπημα».