Ένα νεαρό μοντέλο, που βρισκόταν υπό την επήρεια ροζ κοκαΐνης, προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο, κοστίζοντας τη ζωή σε δύο άτομα, ενώ στη συνέχεια γυμνόστηθη φώναζε στο δρόμο ότι έρχονται εξωγήινοι.

Η 24χρονη Maecee Marie Lathers, που έγινε γνωστή κυρίως χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πέρασε τον δρόμο με κόκκινο, χτυπώντας στο Μαϊάμι ένα διερχόμενο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν επί τόπου οι Abraham Molina και Jesus Rubio, ενώ η Juanita Hernandez τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις Aρχές, η νεαρή γυρνούσε από ένα πάρτι, στο οποίο και κατανάλωσε τη ροζ κοκαΐνη, ενώ οι τρεις επιβάτες του άλλου οχήματος ήταν συνάδελφοι μεταξύ τους και πήγαιναν στην εργασία τους.

Η ιστοσελίδα toofab έγραψε σε σχετικό της δημοσίευμα ότι οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν όταν έφτασαν στο σημείο, καθώς η νεαρή δεν είχε συνειδητοποιήσει το γεγονός, καθώς ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Παράλληλα, είχε σηκώσει την μπλούζα της και γυμνόστηθη στο δρόμο φώναζε ότι έρχονται οι εξωγήινοι.

«Με λένε Mercedes (σ.σ. Μάρκα του οχήματος που οδηγούσε)… Κάντε γρήγορα, έρχονται οι εξωγήινοι», φώναζε η Maecee Marie Lathers, με μία αστυνομικό να αναφωνεί «Ουαου, δεν το πιστεύω!».

Η στιγμή καταγράφηκε από κάμερες που έφεραν οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν αμέσως την 24χρονη. Η γυναίκα δηλώνει αθώα για το τροχαίο, όμως αντιμετωπίζει συνολικά 10 κατηγορίες και είναι προφυλακισμένη, παρά την εγγύηση που κατέβαλε ο δικηγόρος της, για να αφεθεί ελεύθερη.