Πρεμιέρα έκανε απόψε το βράδυ ο νέος κύκλος Survivor και μία από τις παίκτριες που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο είναι η Παρασκευή Κερασιώτη.

Το νεαρό μοντέλο προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Παρασκευή Κερασιώτη που ανήκει στους Τίγρεις – μία από τις ομάδες του ριάλιτι- δήλωσε: «είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος προέρχεται από μια πάρα πολύ φτωχή οικογένεια.  Πολύ πιο παλιά, δεν ζούσαμε όπως ζούμε τώρα, ζούσαμε σε συνθήκες survivor θα πω. Όταν έφτασα την πρώτη μέρα στο νησί είπα βρίσκομαι στη φύση μου».

«Είχα μια οικογένεια με αρχές και αξίες. Δυστυχώς, έχω χάσει τον μπαμπά μου, είναι για εμένα κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Ακόμα δεν έχω βρει τα πατήματά μου» είπε ακόμα.

«Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που σήμερα υπάρχει αυτή η κακή συμπεριφορά απέναντί μου και απέναντι από τη φυλή μου. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αν δεν γνωρίσεις πρώτα τον άλλον, να γνωρίσεις βιώματά του, πώς είναι στη ζωή του, τι ακριβώς έχει κάνει, δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρίνεις» κατέληξε η Παρασκευή Κερασιώτη.