Μια πρώτη επαφή με τους παίκτες των δυο ομάδων του Survivor, τους Τίγρεις και τους Αετούς, είχε ο Γιώργος Λιανός στην παραλία του Αγίου Δομινίκου.

Έτσι έφτασε και στην Εκατερίνα Λιτβίνοβα, την TikToker που μπήκε στο ριάλιτι για να… αδυνατίσει όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση των παικτών!

«Που να έρθω… Να έρθω στην Ekaterina Litvinona! Καλά το λέω; Γεια σας κυρία Ekaterina! Νιώθω Ekaterina σαν να το είπαν στην παραγωγή του Survivor και την ώρα που κοιμόσουν, σε βουτήξαν, σε έβαλαν σε ένα τσουβάλι και σε έφεραν εδώ στον Άγιο Δομίνικο. Σαν να ήρθε λιγάκι, όχι απροετοίμαστη, την τελευταία στιγμή» είπε ο Γιώργος Λιανός στη νεαρή παίκτρια των Αετών.

«Είμαι έτοιμη, είμαι πολύ σκληρή καρύδα» δήλωσε τότε η Ekaterina για να ακολουθήσει ένας απολαυστικός διάλογος με τον παρουσιαστή του Survivor.

Ο διάλογος:

Γ.Λ.: Πολύ σκληρή καρύδα η Ekaterina! Σε έχω δει στο Tiktok! Δεν μπορώ να σου το κρύψω, όπως νομίζω και πολύς κόσμος σε έχει δει στο TikTok. Ασχολείσαι αποκλειστικά με αυτό ή κάνεις και κάτι άλλο.

E.L.: Αποκλειστικά με αυτό. Μου αρέσει να κάνω TikTok!

Γ.Λ.: Και εμάς μας αρέσει να κάνεις TikTok. Πιστεύεις ότι θα ανταπεξέλθεις εδώ στο δύσκολο παιχνίδι που λέγεται Survivor; Θα σου λείψει κάτι;

E.L.: Θα μου λείψει το κινητό μου και το TikTok γιατί μου αρέσει να ανεβάζω βίντεο και φωτογραφίες. Θα ήθελα πολύ να τραβήξω αυτή την εικόνα του ωκεανού. Θα μου λείψει και η γάτα μου!

Γ.Λ.: Η γάτα σου; Δεν θα σου λείψει ο ελληνικός άνδρας;

E.L.: Θα μου λείψει πάρα πολύ αλλά θα κάνει υπομονή.