Το «αντίο» του απ’ το χώρο του ποδοσφαίρου (ως παίκτης) θα πει το καλοκαίρι ο Γκάμπριελ Χάιντσε. Ο αργεντινός αμυντικός ανακοίνωσε πως το σώμα του δεν αντέχει άλλο να αγωνίζεται σε τοπ επίπεδο κι ως εκ τούτου βάζει τέλος σε μια καριέρα 18 ετών!

Ο 35χρονος άσος θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ως ποδοσφαιριστής της Νιούελς Ολντ Μπόις, εκεί όπου δηλαδή έκανε και τα πρώτα του βήματα το 1996. Ο πολύπειρος μπακ-χαφ μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει σηκώσει το πρωτάθλημα σε τρία απ’ τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Το 2007 ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το 2008 με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και το 2010 με την Μαρσέιγ. Πέραν αυτών των τριών ομάδων και του αργεντίνικου συλλόγου όπου αγωνίζεται πλέον, έχει περάσει στο παρελθόν από Παρί Σεν Ζερμέν, Βαγιαδολίδ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Ρόμα.

Φυσικά υπήρξε διεθνής με την εθνική της χώρας του και μάλιστα έχει φορέσει το εθνόσημο 72 φορές, ενώ υπήρξε μέλος και της ολυμπιακής ομάδας της Αργεντινής το 2004, όπου στη διοργάνωση της Ελλάδας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Πηγή: Sport-fm.gr