Ο Ζοάν Βερδού ανακοινώνει σήμερα το μεσημέρι σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου το «αντίο» του στην Εσπανιόλ. Άγνωστο είναι αν θα αποκαλύψει και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ολυμπιακό να δίνει μάχη με την Μπέτις για την απόκτησή του. Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως έχουν το πάνω χέρι για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά ο ίδιος είναι διστακτικός και πιθανώς να περιμένει κάτι που θεωρεί καλύτερο για το μέλλον του.

Παίκτες από Ρεάλ μέσω Ζιντάν

Ο Κριστιάν Καρεμπέ φέρεται να συζήτησε με τον Ζινεντίν Ζιντάν για παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που θα ενδιέφεραν τον Ολυμπιακό. Οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις και με την πρόσληψη του Γάλλου παλαίμαχου μέσου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έναν καλό δίαυλο επικοινωνίας με την ισπανική ομάδα.

Προτάθηκε ο Πλάσιλ κι εξετάζεται

Ο Γιάροσλαβ Πλάσιλ είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις που έχουν φτάσει στον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος Τσέχος κεντρικός μέσος έχει μεν συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Μπορντό, αλλά θέλει να φύγει λόγω της βαριάς φορολογίας στη Γαλλία (70%). Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλη καριέρα, 83 συμμετοχές και 6 γκολ στην εθνική Τσεχίας, ενώ έχει περάσει από Μονακό και Οσασούνα. Φέτος στη είχε 48 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή: sport-fm.gr