Πριν από λίγες ημέρες ο επικοντιστής Anthony Ammirati διεκδικούσε την πρόκριση στον τελικό του αθλήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όμως στην προσπάθειά του να περάσει τα 5,70 μ. χτύπησε στα γεννητικά του όργανα, ρίχνοντας τον πήχη.

Η συγκεκριμένη στιγμή έγινε viral στα social media με πολλά βίντεο να δείχνουν σε slow motion το ατύχημα του γάλλου αθλητή.

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια, ο Ammirati φέρεται να δέχθηκε πρόταση συνεργασίας από μια πορνογραφική ιστοσελίδα για 250.000 ευρώ.

«Αν ήταν στο χέρι μου, θα σε βράβευα για αυτό που όλοι οι άλλοι είδαν, το ταλέντο σου κάτω από τη ζώνη. Ως λάτρης των δραστηριοτήτων με επίκεντρο το εν λόγω σημείο, θα ήθελα πολύ να σου προσφέρω έως και 250.000 δολάρια σε αντάλλαγμα για ένα 60λεπτο σόου με κάμερα, στο οποίο θα επιδεικνύεις τα προσόντα σου», ανέφερε στο TMZ o αντιπρόεδρος της CamSoda, Darin Parker.

Ωστόσο, αυτά λίγο απασχολούν τον αθλητή, αφού είναι στεναχωρημένος με την απόδοσή του.

«Είναι μια μεγάλη απογοήτευση», συμπληρώνοντας ότι: «οι συνθήκες ήταν καλές. Είναι η πρώτη φορά που ξεκίνησα έναν αγώνα χωρίς άγχος. Καθώς ήμουν εντελώς αουτσάιντερ, είχα μόνο έναν στόχο: να παίξω για τους θεατές. Σχεδόν τα κατάφερα», δήλωσε χαρακτηριστικά.