Eίχα πάρει πολύ καλές συστάσεις για τη συγκεκριμένη επιπλοποιΐα από πολύ κόσμο και είχα καθίσει στους καναπέδες της σε σπίτια φίλων και γνωστών, οπότε όταν έκανα έρευνα αγοράς για το δικό μου σαλόνι, επισκέφθηκα το κατάστημά της ώστε να δω σχέδια και τιμές.

Εκεί, συνάντησα το Μίλτο Τεντόγλου, που μαζί με τη σύντροφό του Πηνελόπη Γκιώνη διάλεγαν έπιπλα για το σπίτι τους. Και κάπως έτσι πείστηκα, καθώς ο Μίλτος είναι εκτός από ιπτάμενος άλτης και gamer, οπότε κάτι παραπάνω θα ξέρει από άνετους καναπέδες, καθώς περνάει αρκετές ώρες καθισμένος εκεί για να ξεκουραστεί παίζοντας τα αγαπημένα του video games.

Πρόκειται για την ελληνική επιπλοποιΐα Πάνος Οικία, η οποία λειτουργεί από το 1936, δίνει γραπτή εγγύηση 15 ετών στα έπιπλά της και κατασκευάζει custom παραγγελίες στις διαστάσεις, το ύφασμα και το χρώμα της επιλογής σας τηρώντας τις παγκόσμιες προδιαγραφές στη δημιουργία των επίπλων της.

Οι ίδιοι λένε για την εταιρία τους:

«Από το 1936 μέχρι και σήμερα, πιστοί στην παράδοση και στην άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, σχεδιάζοντας το μέλλον, προωθούμε ιδέες και λύσεις για τη δημιουργία ενός ιδανικού χώρου. Τα παιδικά μου χρόνια χαρακτηρίζονται από τα καλοκαίρια που περνούσα πλάι στον παππού μου, Αντώνη Πάνο.

Η μυρωδιά του κομμένου ξύλου, ο ήχος των μηχανών και οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο, στιγμάτισαν τα καλοκαιρινά μου πρωινά. Αυτό ήταν το κίνητρο για να συνεχίσω και να εξελίξω την επιχείρηση που ξεκίνησε με τόσο κόπο και μεράκι ο προπάππους μου.

Σήμερα, λαμβάνοντας τα ηνία η τέταρτη γενιά κατασκευαστών, σας παρουσιάζει στους εκθεσιακούς χώρους της Λένορμαν και της Λεωφόρου Μεσογείων, ό,τι πιο σύγχρονο και ποιοτικά ελεγμένο υπάρχει στο χώρο του ελληνικού επίπλου. Με γνώμονα την ιστορία μας, χτίζουμε γερές βάσεις για το μέλλον, την εγγύηση των προϊόντων μας και την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.»

Aν αυτό που αναζητάτε είναι ένας άνετος πολυτελής χειροποίητος καναπές στα μέτρα σας ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις, τότε το Πάνος Οικία είναι το κατάστημα που θα τικάρει όλα τα κουτάκια. Τα έπιπλα του Πάνος Οικία είναι ανθεκτικά, έχουν πλενόμενα καλύμματα και υπέροχα μαξιλάρια, είναι πολύ λειτουργικά ενώ βγαίνουν σε τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας αρέσει.

Και για να μην ξεχνιόμαστε καθώς απόψε το βράδυ ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίζεται στον τελικό του άλματος εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία.