Η Τζένιφερ Γκάρνερ έδωσε μια γεύση στους θαυμαστές της από την προετοιμασία που κάνει για να αναλάβει τον νέο της ρόλο στην ταινία «Deadpool & Wolverine». Η 52χρονη ηθοποιός θα εμφανιστεί στη νέα ταινία υπερηρώων της Marvel, όπου θα υποδυθεί την Ηλέκτρα.

Μετά από ένα διάλειμμα σχεδόν 20 ετών, η Τζένιφερ Γκάρνερ επιστρέφει στο ρόλο της αντιηρωίδας δολοφόνου των Marvel Comics για το «Deadpool 3», όπου η ηθοποιός έχει «λιώσει» στην γυμναστική για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του ρόλου της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πρώην σύζυγος του Μπεν Άφλεκ δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου φαίνεται να κάνει ενταντική γυμναστική, προκειμένου να είναι έτοιμη για τον ρόλο της.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ έπαιξε για πρώτη φορά την δολοφόνο της Marvel στο «Daredevil» της 20th Century Fox, την ταινία του 2003 με τον Μπεν Άφλεκ στον ρόλο του «Ανθρώπου χωρίς φόβο». Αν και η ταινία δεν είχε επιτυχία, δημιούργησε ένα spin-off, με την Γκάρνερ να πρωταγωνιστεί σόλο στην «Elektra» δύο χρόνια αργότερα. Και αυτή η ταινία δεν είχε εισπρακτική επιτυχία, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η Γκάρνερ ήταν μία από τις λίγες γυναίκες που πρωταγωνίστησαν σε ταινία κόμικ εκείνη την εποχή.