Ιστορικές στιγμές ζει ο ελληνικός αθλητισμός στο Παρίσι, αφού πλέον αριθμεί 6 μετάλλια.

Μεγάλη περηφάνια όμως έχει και ο Οργανισμός του Ολυμπιακού, αφού μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει τους περισσότερους αθλητές στην ολυμπιακή αποστολή, αλλά και τα περισσότερα μετάλλια.

Tόσο ο Καραλής όσο και ο Χρήστου που πήραν μετάλλια είναι αθλητές του Ολυμπιακού.

Ο Απόστολος Χρήστου ανέφερε στην επιστροφή του στην Ελλάδα πως: «είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το μετάλλιο. Ολοκληρώθηκα ως αθλητής. Ήταν η επιτυχία που μου έλειπε. Είναι ένα ωραίο δώρο για την ομάδα του Ολυμπιακού που κλείνουμε και τα 100 χρόνια του χρόνου».

«Είναι μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή που βρίσκομαι σε αυτό τον θρυλικό σύλλογο και ήδη νιώθω την αγάπη του κόσμου να με αγκαλιάζει με τα κόκκινα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω την ιστορία του Ολυμπιακού, με περισσότερες νίκες. H συμφωνία μου με τον Ολυμπιακό, θα με βοηθήσει να πετύχω πιο εύκολα τους στόχους μου. Γνωρίζω ότι ήταν προσωπική επιθυμία του κ. Μαρινάκη, να έρθω και θέλω να τον ευχαριστήσω πολύ γιατί με προσωπικές του ενέργειες κατάφερε να με φέρει στο σύλλογο του Ολυμπιακού», είχε δηλώσει στο παρελθόν και ο αγαπημένος «Μανόλο».

Επίσης, μπορεί ο σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας να μην αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού, αλλά είναι γνωστό πως είναι ένθερμος υποστηρικτής των Πειραιωτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τους 100 αθλητές που πήγαν στο Παρίσι, οι 23 είναι αθλητές και αθλήτριες του Ολυμπιακού.