Ένα βήμα πιο κοντά στο νέο σταθμό της καριέρας του βρίσκεται ο Τζαμπάολο Πατσίνι. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky» ο πρώην διεθνής επιθετικός αυτή την ώρα περνάει από ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Μίλαν.

Το σίριαλ που κράτησε αρκετές μέρες και αφορούσε την ανταλλαγή του Τζαμπάολο Πατσίνι με τον Αντόνιο Κασάνο, οδεύει προς το τέλος του. Αργά το βράδυ της Δευτέρας οι ιθύνοντες της Μίλαν και της Ίντερ ήρθαν σε συμφωνία και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν αντίθετη πορεία.

Ο Κασάνο ακόμα δεν έχει συμφωνήσει για τη μετακίνησή του στην Ίντερ, αν και αυτό μοιάζει να είναι μια τυπική εκκρεμότητα που αναμένεται να διευθετηθεί τις αμέσως επόμενες ώρες.

Αντίθετα ο Πατσίνι είναι ήδη σύμφωνος να μεταγραφεί στη Μίλαν. Σύμφωνα με το ιταλικό «Sky», μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής αυτή την ώρα περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, κάτι που μοιάζει βέβαιο, ο Πατσίνι θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ροσονέρι» και θα αποτελέσει την προσθήκη στην επίθεση που τόσο χρειάζεται ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Πηγή: sport-fm.gr