Πληθαίνουν οι διεκδικητές του Εντουάρντο Βάργκας, του Χιλιανού επιθετικού της Νάπολι, που ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό. Μετά τη Τζένοα, στη λίστα των ομάδων που επιθυμούν να τον αποκτήσουν προστέθηκε η Εσπανιόλ.

Τις προηγούμενες μέρες ο Εντουάρντο Βάργκας εξεδήλωσε την επιθυμία του να αγωνίζεται περισσότερο και ζήτησε από την ομάδα του, τη Νάπολι, να τον παραχωρήσει δανεικό. Ο προπονητής των «παρτενοπέι», Βάλτερ Ματζάρι, έχει δηλώσει πως ο παίκτης δεν παραχωρείται, αφού οι αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας τον αναγκάζουν να υπολογίζει κάθε παίκτη. Αυτό, ωστόσο, δεν εμποδίζει πολλές ομάδες να κινηθούν για να τον αποκτήσουν.

Πληροφορίες που φτάνουν από τη Χιλή κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Εσπανιόλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «La Tercera» οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να δώσουν 500 χιλ. δολάρια στη Νάπολι για μονοετή δανεισμό του Βάργκας. Επιπλέον προτίθενται να καλύψουν μέρος των ετήσιων αποδοχών του, που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ.

Ανάλογες πληροφορίες φτάνουν και από την Ισπανία. Ο αντιπρόεδρος της Εσπανιόλ, Χέρμαν Ντε Λα Κρουζ, μιλώντας στην «Mundo Deportivo» παραδέχτηκε πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για τον Βάργκας. «Ο ποδοσφαιριστής μας ενδιαφέρει και τον παρακολουθούμε, αλλά δεν είναι ο μόνος παίκτης που μας απασχολεί. Εξετάζουμε κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση», τόνισε.

Πηγή: sport-fm.gr