Για πρώτη φορά μετά τις 17 Σεπτεμβρίου, όταν είχε διασύρει με 7-0 τη Μπάρνσλεϊ για το Λιγκ Καπ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε ξανά, νικώντας με 2-1 τη Μπρέντφορντ για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν μπει καλά ούτε στη φετινή σεζόν και υπάρχουν καθημερινά δημοσιεύματα για απόλυση του Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος όμως πήρε τώρα μια μικρή ανάσα αφού η ομάδα του επέστρεψε στις νίκες. Και μάλιστα με ανατροπή.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο 45’+4′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Πίνοκ πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ονάνα για το 0-1, παγώνοντας το Όλντ Τράφορντ.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο για τη Γιουνάιτεντ, το δεύτερο όμως άρχισε ιδανικά, αφού στο 47′ ο Ράσφορντ σέντραρε και ο Γκαρνάτσο κινήθηκε στο πίσω δοκάρι και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-1.

Η ομάδα του Μάντσεστερ είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή της για να ψάξει το δεύτερο γκολ και είχε και καλύτερη ψυχολογία πλέον, με τον στόχο της να γίνεται πραγματικότητα στο 62′: Λάθος της Μπρέντφορντ, τακουνάκι του Φερνάντες για τον Χόιλουντ και ωραίο… σκάψιμο του Δανού για το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.