Σήμερα το πρωί έγινε η κηδεία του 50χρονου ηλεκτρολόγου στην Εύβοια, που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Τρίτης από τον 75χρονο που έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με το evima.gr, στις 10.00 το πρωί έφτασε στον Ιερό ναό εισόδια της Θεοτόκου στα Φύλλα Ευβοίας, η σορός του αδικοχαμένου ηλεκτρολόγου.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε από νωρίς στον Ιερό Ναό για να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον 50χρονο.

Τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 50χρονου

Ο 75χρονος δράστης φαίνεται ότι είχε προσχεδιασμένη τη δολοφονία του ανθρώπου που αγόρασε σε πλειστηριασμό το σπίτι του, στον Μύτικα της Εύβοιας.

«Δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό είχε τον οπλισμό, επειδή ήταν παράνομος ο οπλισμός», λέει στο MEGA η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Η Αστυνομία εξετάζουν το ημερολόγιο αλλά και τις ιδιόχειρες σημειώσεις του 75χρονου, από τις οποίες προκύπτει πως ο δράστης και αυτόχειρας έγραφε πως δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να μείνει στο σπίτι του.

«Επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από το υλικό που έχει συλλέξει η Αστυνομία ότι όντως υπήρχε αυτή η οικονομική διαφορά, άλλωστε ο δράστης άφησε και ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε όλο αυτό που ένιωθε τουλάχιστον και ότι ο ίδιος θα έβαζε τέλος στη ζωή του χωρίς να διευκρινίζει τι ακριβώς θα συμβεί», συμπληρώνει η Κωνσταντίνα Δημογλίδου.