Ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες, συμφώνησε με τη Red Bull για να αναλάβει επικεφαλής στο τμήμα του ποδοσφαίρου και αυτή η απόφασή του δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς μιας πρώην ομάδας του, της Μάιντς, όπως έδειξαν με τα πανό τους.

Ο Γερμανός προπονητής είχε χτίσει επί χρόνια το προφίλ του ανθρώπου που δεν ενδιαφέρεται για τα χρήματα, που δεν τα βάζει ως προτεραιότητα, αν και τα συμβόλαιά του δεν ήταν ποτέ χαμηλά. Το γεγονός, επομένως, ότι τώρα αποφάσισε να γίνει επικεφαλής ποδοσφαίρου της Red Bull είναι λογική για τον ίδιο, όχι όμως και για τους οπαδούς των πρώην ομάδων του, οι οποίοι είχαν άλλη άποψη για αυτόν.

Τόσο οι φίλοι της Ντόρτμουντ όσο και αυτοί της Μάιντς δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τη συμφωνία του Κλοπ με τη Red Bull και αυτό έγινε σαφές και στο Μάιντς – Λειψία για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.

«Ξέχασες όλα όσα σε βοηθήσαμε να γίνεις; Είσαι τρελός;», ανέφεραν σε ένα πανό τους οι οπαδοί των γηπεδούχων, ενώ με ένα άλλο υπενθύμισαν στον Κλοπ μία παλαιότερη ατάκα του: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι μέχρι το σημείο που με απογοητεύουν».