Με γκολ του Μπετανκόρ στο 63ο λεπτό ο Πανσερραϊκός νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τον Βόλο στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και… ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή φάση του αγώνα με το δυνατό σουτ του Φαρές που απέκρουσε δύσκολα ο Κόβατς στο 10′, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι στο 18′ με το ωραίο βολές του Κόμπα που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γκουγκεσασβίλι.

Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν στη συνέχεια να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς να τα καταφέρει καμία εκ των δύο, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ αφού στο 42′ ο Ντέλετιτς δεν τελείωσε καλά τη φάση για τους Σερραίους, οι οποίοι ήταν πιο απειλητικοί.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο μπήκε καλύτερα και στο β’ μέρος και απείλησε στο 51′ με την κεφαλιά του Χαντάκια που έφυγε άουτ και στο 58′ με το σουτ του Ντέλετιτς που απέκρουσε ο Κόβατς, λίγα λεπτά μετά όμως ήρθε το γκολ…

Στο 63′ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ωραία μπροστά και ο Ντέλετιτς πέρασε την κάθετη για τον Μπετανκόρ που πλάσαρε σωστά για το 0-1. Σκορ που έμεινε ως το τέλος, αν και στα τελευταία λεπτά του αγώνα θα μπορούσε να αλλάξει: Δοκάρι ο Πανσερραϊκός στο 86′ σε πλασέ του Σαλαζάρ, δοκάρι και για τον Βόλο, ο οποίος πίεσε για την ισοφάριση, στο 93′ με τον Ασεχνούν μετά την απόκρουση του Γκουγκεσασβίλι σε σουτ του Μεντιέτα.

Βόλος (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Σούντγκρεν, Κορρέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (73’ Κόντε), Μπερναντού, Μεντιέτα, Κόμπα, Άλτμαν (57’ Βιγιαφάνιες), Κόσζτα (87’ Ασεχνούν).

Πανσερραϊκός (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές, Περούτσι, Λιάσος (59’ Ζελέν), Χαντάκιας (82’ Καρασαλίδης), Ντέλετιτς (74’ Σαλαζάρ), Τομάς (82’ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ.