Με αυτογκόλ του Σταυρόπουλου και γκολάρα του Μπουζούκη ο Παναιτωλικός νίκησε με 2-0 εκτός έδρας τον Ατρόμητο και συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του αφού είναι πλέον, με ένα παιχνίδι περισσότερο, στο -2 από την κορυφή.

Ο αγώνας άρχισε με τους γηπεδούχους να είναι φουριόζοι και να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 1ο λεπτό με το τετ α τετ του Μπακού τον οποίο νίκησε ο Τσάβες ενώ στο 5′ ήταν η σειρά του Γκονζάλες να πάει για γκολ, με εκτέλεση φάουλ, αλλά ούτε αυτός τα κατάφερε. Και αφού δεν έγινε το 1-0, έγινε τελικά το 0-1.

Στο 14′ ο Μαυρίας σέντραρε, ο Χουτεσιώτης προσπάθησε να διώξει και η μπάλα βρήκε στον -συμπαίκτη του- Σταυρόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι, έτσι, πήραν το προβάδισμα με αυτογκόλ και πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κατάφεραν να το διευρύνουν και να βάλουν βάσεις νίκης.

Στο 37′ ο Μπουζούκης βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με το δεξί έστειλε τη μπάλα δοκάρι και μέσα για το 0-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από συμπαίκτες και οπαδούς.

Ο Ατρόμητος, όπως αναμενόταν, μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος ψάχνοντας το γκολ με το οποίο θα αποκτούσε ξανά ελπίδες, ο Παναιτωλικός όμως ήταν σωστά παραταγμένος και δεν ένιωθε πραγματική απειλή.

Αντιθέτως, στο 89′ η ομάδα του Αγρινίου θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την εκτέλεση φάουλ του Λιάβα και την απόκρουση του Χουτεσιώτη.

Ατρόμητος: Χουτεσιώτης, Κίνι, Αθανασίου (46′ Γιουμπιτάνα), Μανσούρ, Σταυρόπουλος (66′ Μίχορλ), Ουετραόγκο, Τσιγκάρας (46′ Μουντές), Γκονζάλες (73′ Καλοσκάμης), Μπακού (66′ Βρακάς), Ουάρντα, Φαν Βέερτ.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (84′ Μπακάκης), Σιέλης, Μπουζούκης (75′ Λουίς), Ντίας (65′ Ρόα), Πέρες (84′ Κουρί), Τορεχόν, Λομόνακο (76′ Μάγντεβατς).