Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες δεν έκαναν σχεδόν τίποτα καλό, η Λαμία και ο Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό μετά την επιστροφή του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο τους.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 9′ με την άστοχη κεφαλιά του Γκουίντο μετά τη σέντρα του Φουρτάδο, για να ακολουθήσει στο 14′ το δοκάρι για τους φιλοξενούμενους σε κεφαλιά του Μακέντα μετά το κόρνερ του Μπαρτόλο.

Ήταν δύο φάσεις που έδιναν την εντύπωση ότι θα γίνει καλό παιχνίδι αλλά τελικά δεν… Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν αλλά δυσκολεύονταν πολύ να κάνουν κάτι καλό σε κανονική ροή παιχνιδιού και όχι μέσω στατικής φάσης, οπότε το γεγονός ότι παρέμενε το 0-0 δεν προκαλούσε έκπληξη.

Τα πράγματα, μάλιστα, έγιναν χειρότερα στο β’ μέρος, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να είναι ακόμη πιο αργός. Έτσι, τα λεπτά περνούσαν χωρίς να υπάρχει καμία αξιοσημείωτη φάση, μέχρι που ήρθε αυτή στο 73′ με το κοντινό σουτ του Τριανταφυλλόπουλου που απέκρουσε ο Κόστιτς.

Πολύ λίγα πράγματα, δηλαδή, και από τις δύο πλευρές, με το 0-0 να είναι δίκαιο τελικά.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κόστιτς, Κορνέζος, Αντράντε (24′ Γιαννούτσος), Σιόβας, Ραντόνια, Ρινγκ (73′ Σαραμαντάς), Νούνιες, Μπίκοβ, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (72′ Μέκιτς), Γκουίντο (59′ Ενρίκες).

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Τσιντώτας, Άλχο, Ντελί, Τριανταφυλλόπουλος, Άλβαρες, Γιαμπλόνσκι (67′ Τζανδάρης), Αλάγκμπε, Καλτσάς (86΄Τζίμας), Μπαρτόλο (90+3′ Μπιλέ), Ρεγκίς (68′ Παλάσιος), Μακέντα.