Μετά τους Σιόβα και Βλαχοδήμο, ο Ολυμπιακός έκανε δικό του και τρίτο ποδοσφαιριστή. Ο Κλοντ Ντιελνά ντύνεται στα ερυθρόλευκα, καθώς συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο κι εκκρεμούν απλώς οι σχετικές ανακοινώσεις. Ο 24χρονος Γάλλος αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από την Ιστρ, δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να πει το «ναι» μόλις δέχτηκε τη σχετική πρόταση.

«Πηγαίνω στον Ολυμπιακό για να βοηθήσω την ομάδα. Αγωνίζομαι σαν αμυντικός, αλλά κάποιες φορές έχω αγωνιστεί και στο κέντρο. Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και δεν δίστασα ούτε στιγμή, όταν ήρθε η πρόταση και με ενημέρωσε ο μάνατζέρ μου για το ενδιαφέρον», δήλωσε ο παίκτης που κατάγεται από τη Γουαδελούπη.

Φέτος είχε 19 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την Ιστρ (25-1 πέρυσι, 23-0 πρόπερσι). Το πιθανότερο είναι να δοθεί δανεικός.

Περιμένοντας τον Μέλμπεργκ

Σε σίριαλ εξελίσσεται το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Όλοφ Μέλμπεργκ. Μετά από μία νέα μικρή αναβολή, η απάντηση του Σουηδού αμυντικού αναμένεται εντός της Τρίτης και υπάρχει αισιοδοξία (όχι όμως σιγουριά) πως θα πει είναι θετική. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Πηγή: sport-fm.gr