Με το που έγινε η ενσωμάτωση των εφτά Ελλήνων διεθνών και του Καντέ που είχαν μεγαλύτερη άδεια λόγω υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, άρχισαν οι εξετάσεις.

Μετά την πρωινή προπόνηση, έγιναν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, τα εργομετρικά τεστ και ο καρδιολογικός έλεγχος, ενώ το απόγευμα, ο Φερέιρα που έχει στη διάθεσή του πλέον όλη την ομάδα, έτρεξε τους ποδοσφαιριστές του με αρκετές ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ατομικά προπονήθηκε ο Λεοντίου, λόγω πλήγματος στο πέλμα. Στο απογευματινό πρόγραμμα, μετά τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης οι παίκτες του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και έπαιξαν σε μικρές εστίες δίτερμα με περιορισμούς και κατόπιν ελεύθερο δίτερμα.

Εκτός του Λεοντίου που προπονήθηκε ατομικά, και ο πιτσιρικάς Μαρσέλο Κάσας που δοκιμάζεται, ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι Νίνης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κοτσόλης και Καντέ συμμετείχαν για πρώτη φορά σε προπόνηση και θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν άλλες 6 προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή που αναχωρεί η αποστολή για το Κίτσμπουελ της Αυστρίας.

Το πόσοι θα ταξιδέψουν στην Αυστρία βέβαια, δεν είναι σίγουρο μια και υπάρχουν κάποιες προτάσεις, κυρίως για τους Μπουμσόνγκ και Σισέ. Επίσης, διόλου απίθανο μέχρι την Παρασκευή να ανακοινωθεί κάποια μεταγραφή αφού μετά την πώληση του Μάτος μπήκαν κάποια λεφτά στα ταμεία. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος σήμερα δεν πήγε στις σημερινές προπονήσεις, αφού το συμβόλαιο του θα λυθεί μια και αγοράστηκε από την Μποταφόγκο.

Πηγή: sport-fm.gr