Μια νέα ζωή, μακριά από την Αθηνά Ωνάση, απολαμβάνει ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, επτά χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τη χρυσή κληρονόμο. Ο Ντόντα, όπως είναι το χαϊδευτικό του όνομα, και η Ντενίζ Σεβέρο, έχουν κάθε λόγο να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πρόσφατα γιόρτασαν την έκτη επέτειο του γάμου τους, δημοσιεύοντας τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram όπου αντάλλασσαν φιλιά στο στόμα.

Θυμίζουμε ότι ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είναι παντρεμένος με τη βραζιλιάνα δημοσιογράφο, Ντενίζ Σεβέρο, από το 2018 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη. Η νέα οικογενειακή ζωή του Nτόντα αποτυπώνεται στις αναρτήσεις που κάνει ο ίδιος αλλά ακόμα περισσότερο η σύζυγός του στο Instagram.

Σημειώνεται ότι ο Ντόντα έχει ακόμα μία κόρη, την 24χρονη Βίβιαν, που απέκτησε από τη σχέση του με την ηθοποιό και μοντέλο, Σιμπέλε Ντόρσα, η οποία αυτοκτόνησε τον Μάρτιο του 2011 πέφτοντας από το παράθυρο του 7ου ορόφου της κατοικίας της στο Σάο Πάολο. Η Βίβιαν μάλιστα μεγάλωσε με την Αθηνά Ωνάση, η οποία την είχε σαν κόρη της.

Σε μια σπάνια συνέντευξή του ο Ντόντα είχε μιλήσει για την κόρη του και την απώλεια της μητέρας της: «Η Βίβιαν ξεπέρασε την απώλεια της μητέρας της χάρη στην Αθηνά. Είναι πολύ καλά πλέον, περιβάλλεται από αγάπη και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Πρόκειται για μια ευλογημένη σχέση που στηρίζεται στην αγάπη, την κατανόηση και την απόλυτη αρμονία».

Ο λαμπερός γάμος του Ντόντα και της Ντενίζ Σεβέρο έγινε στις 22 Σεπτεμβρίου του 2018 στο θέρετρο Αλγκάβρε της Πορτογαλίας. «Το όνειρό μου ήταν πάντα να παντρευτώ στην παραλία και ο Ντόντα έχει πορτογαλική υπηκοότητα. Σε ένα ταξίδι στην Ευρώπη, πρότεινε να πάμε στην Πορτογαλία και την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Έτσι μας ήρθε η ιδέα για τον γάμο σε αυτό το μαγικό μέρος, με τους πιο κοντινούς και αγαπημένους ανθρώπους μας. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα στο Αλγκάβρε, αυτό το γοητευτικό μέρος», είχε δηλώσει τότε η νύφη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016 όταν η Ντενίζ Σεβέρο πήρε συνέντευξη από τον Ντόντα σε αγώνες ιππασίας. Το ζευγάρι δείχνει πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο και στην έκτη επέτειο του γάμου τους δημοσίευσαν στο Instagram φωτογραφίες όπου έδιναν ένα φιλί στο στόμα.

Η Αθηνά Ωνάση και ο Ντόντα, παρότι έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, χώρισαν επίσημα το 2017, ύστερα από 11 χρόνια γάμου και έτρεχαν στα δικαστήρια, μιας και ο Αλβάρο ζητούσε από την Αθηνά Ωνάση 400.000.000 δολάρια, με βάση το προγαμιαίο τους συμβόλαιο και τις κοινές τους επιχειρήσεις.

Τελικά, το ζευγάρι κατέληξε σε συμφωνία, με τη χρυσή κληρονόμο να αποδεικνύει με αδιάσειστα στοιχεία πως ο Ντόντα διατηρούσε παράλληλη σχέση με βελγίδα συνοδό πολυτελείας κατά τη διάρκεια των 8,5 από τα 11 χρόνια που άντεξε ο γάμος τους. Ο Αλβάρο φέρεται να αρκέστηκε σε ένα πολύ μικρότερο ποσό από τα 400.000.000 δολάρια που ζήτησε αρχικά και παραιτήθηκε από οποιαδήποτε άλλη διαμάχη, ώστε να προχωρήσει τη σχέση του με την Ντενίζ Σεβέρο.

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είχε δηλώσει το 2019 για τον γάμο του με την Αθηνά Ωνάση που έγινε το 2015: «Ήμασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε. Όλα καλά όμως. Η Αθηνά ήταν πολύ εντάξει με εμένα και με την κόρη μου, αλλά τώρα εγώ έχω γυρίσει σελίδα».