Το να είναι ο πατέρας σου ο πρίγκιπας της ποπ μπορεί να έχει αρκετά θετικά αλλά έχει και τα αρνητικά του. Όπως αποκάλυψε η κόρη του Michael Jackson, Paris, στο σχολείο είχε πέσει πολύ συχνά θύμα εκφοβισμού με αποτέλεσμα να συνεχίσει το σχολείο στο σπίτι.

Η ίδια εξήγησε πόσο πολύ το πάλεψε και ότι δεν ήθελε να τους αφήσει να την νικήσουν. «Αρκετοί συμμαθητές μου άσκησαν λεκτική βία εναντίον μου, όμως δεν κατάφεραν να με τρομοκρατήσουν. Κάποιοι μάλιστα προσπάθησαν να με τρομοκρατήσουν μέσω διαδικτύου, γράφοντάς μου διάφορα, αλλά δε τους πέρασε», είπε η κόρη του Michael Jackson.

Ταυτόχρονα η Paris Jackson παραδέχεται ότι δεν έχει ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα της ενώ εξήγησε γιατί φορούσε προστατευτική μάσκα. Όπως αποκάλυψε, ο βασιλιάς της ποπ ήταν ιδιαίτερα πιεστικός με το θέμα της απομόνωσης των παιδιών του. Ήθελε να βρίσκονται σε μία «γυάλα», προστατευμένα από εξωτερικούς κινδύνους.

Η ίδια βέβαια δεν καταλάβαινε όταν εκείνος επέμενε να φοράει μάσκα, όταν έβγαιναν δημόσια έξω:

«Ήμουν μπερδεμένη. Δεν καταλάβαινα γιατί φόραγα την μάσκα. Αλλά τώρα καταλαβαίνω-γιατί ο πατέρας μου ήθελε να έχω το πρόσωπό μου καλυμμένο. Όταν βγαίναμε μαζί έξω, κανείς δεν μας αναγνώριζε. Είχαμε μία κανονική παιδική ηλικία. Μας είχε πει ότι όταν αυτός ήταν μικρός, τίποτα δεν ήταν φυσιολογικό για αυτόν. Ήταν πάντα μέσα σε ένα στούντιο και ηχογραφούσε τραγούδια, ενώ άλλα παιδιά στην ηλικία του έπαιζαν. Ήθελε αυτό για εμάς».