Για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη, της Φαίης Σκορδά αλλά και της Λίτσα Πατέρα, μίλησε ο Μάκης Πουνέντης στην εκπομπή Breakfast@Star.

«Αποχωρεί η Ελένη Μενεγάκη; Έτσι ξέρεις; Μπορεί και όχι. Δεν ξέρω κάτι αλλά έτσι όπως μου το λες, ότι αποχωρεί, το να κάνει ένα διάλειμμα η Ελένη ή να κάνει κάτι άλλο… Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μείνει εκτός. Μπορεί να μην είναι στο MEGA αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μένει εκτός. Με την Ελένη Μενεγάκη κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Είπαμε, μόνο η Ελένη ξέρει» είπε ο Μάκης Πουνέντης.

«Ωραίο είναι το δίδυμο της Φαίης Σκορδά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Κοιτάξτε, εγώ δεν πρόκειται να πω ότι κάτι δεν μου αρέσει πρώτα απ’ όλα πριν το δω αλλά, επειδή τους αγαπώ πολύ και τους δύο, μου αρέσει αυτή η συνύπαρξη. Είναι ήσυχοι άνθρωποι, η Φαίη είναι πιο ήσυχη βέβαια από τον Δημήτρη» συνέχισε.

«Η Λίτσα Πατέρα είναι συνυφασμένη με τα πρωινά του ΑΝΤ1, την θυμάμαι από πριν ξεκινήσω κι εγώ στον Πρωινό Καφέ. Μια σεζόν έχουμε κάνει μαζί αλλά είναι συνυφασμένη, δεν μπορώ να φανταστώ το πρωινό του ΑΝΤ1 χωρίς τη Λίτσα» κατέληξε ο Μάκης Πουνέντης.