Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έρευνες της ελληνικής αστυνομίας για την υπόθεση της εκτέλεσης του 54άχρονου τοπογράφου στο Ψυχικό μέρα-μεσημέρι.

Με το βλέμμα της ΕΛ.ΑΣ. στραμμένο στη λεγόμενη «Μαφία της Μυκόνου», το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «MEGA» εξασφάλισε μαρτυρία, η οποία μπορεί να οδηγήσει τις Αρχές στην άκρη του νήματος.
Φίλος του δολοφονηθέντος τοπογράφου αναφέρεται στο μεγαλύτερο πρότζεκτ που «έτρεχε» ο άτυχος άνδρας και σίγουρα θα βρεθεί στο μικροσκόπιο των Αρχών. Ο λόγος, για μια δουλειά που είχε αναλάβει στην κεντρική Ελλάδα.

«Ο Παναγιώτης μου είχε πει πέρυσι ότι το μεγαλύτερο πρότζεκτ, δηλαδή το 90% του όγκου εργασίας του ήταν κάποιο πρότζεκτ που “έτρεχε” στην κεντρική Ελλάδα, σχετικά με κάποιες χωροθετήσεις. Αυτό που έκανε σαν τοπογράφος είναι να χωροθετήσουν τις περιοχές που μπορούν να γίνουν αυτά τα έργα», είπε αρχικά.

«Σίγουρα μέσα στο γραφείο θα φανεί πού είναι η ρήξη. Δεν θα είναι κάτι, το οποίο θα μπορούσε να μείνει κρυφό, εφόσον πρόκειται για τέτοιου μεγέθους πράξη. Σίγουρα μέσα στο γραφείο κάποιος φάκελος θα “φωνάζει”», είπε ο επί 18 χρόνια στενός φίλος του θύματος.

«Εκεί βλέπω εγώ πολύ πιο μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει μια διαμάχη, απ’ ό,τι να υπάρχει στα νησιά μας, για ένα οικόπεδο 4-5 στρέμματα, αν έχει πρόσοψη στο δρόμο ή όχι. Αυτό δεν είναι λόγος να πάρει κανείς ένα όπλο και να αρχίζει να σκοτώνει», κατέληξε.

Ο δολοφονημένος τοπογράφος ήταν ένας επαγγελματίας με πολλές δραστηριότητες τόσο στη Μύκονο όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας.