H Proderm συμμετείχε φέτος για 3η συνεχή χρονιά στη Μικρόπολις, μία διαδραστική διοργάνωση για παιδιά 2-13 ετών, ως χορηγός της Γειτονιάς της Στοργής, της μοναδικής που απευθυνόταν σε παιδιά από 2 ετών.

Περισσότερα από 6.000 παιδιά επισκέφθηκαν τις πρωτότυπες δράσεις της Proderm. Έπαιξαν με τον Προδερμούλη και έγραψαν σε post it τι σημαίνει για αυτά η λέξη «Στοργή», γεμίζοντας ένα μεγάλο τοίχο με τρυφερά μηνύματα και όμορφες ζωγραφιές.

Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα (τετράδιο ζωγραφικής, σχολικό πρόγραμμα, ετικέτες τετραδίου, μπαλόνια) καθώς και μωρομάντηλα Proderm.

Παράλληλα, η Proderm ενίσχυσε το πρόγραμμα κοινωνικής στήριξης της Μικρόπολις, δωρίζοντας πληθώρα βρεφικών και παιδικών προϊόντων της στα Παιδικά Χωριά SOS.

H Proderm, η Νο1 μάρκα βρεφικής περιποίησης στην Ελλάδα, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μαμάδων χάρη στην ευρεία γκάμα των προϊόντων της.

Αφρόλουτρα και σαμπουάν, ενυδατικές κρέμες, λάδια, πούδρες, κολόνια, και μωρομάντηλα, καθώς και απορρυπαντικά για τα παιδικά ρουχαλάκια, όλα ειδικά σχεδιασμένα για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα.