Γνωρίζετε φυσικά ότι υπάρχουν φροντιστήρια συγκεκριμένης κατεύθυνσης για την προετοιμασία για τις πανελλαδικές. Γνωρίζετε όμως ότι υπάρχουν και φροντιστήρια εξειδικευμένα για συγκεκριμένο μάθημα; Λοιπόν, ούτε o Δημήτρης το γνώριζε, μέχρι που το έμαθε όταν ερευνούσε μια εναλλακτική λύση για μαθήματα βιολογίας στο Διαδίκτυο.

«Το γενικό φροντιστήριο για μένα ήταν μια πεπατημένη. Πηγαίνοντας φροντιστήριο διαπίστωσα ότι δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μου σε όλα τα μαθήματα. Υπήρχαν καλοί καθηγητές αλλά και μέτριοι. Οι στόχοι μου όμως ήταν υψηλοί. Ήθελα οι καθηγητές μου σε όλα τα μαθήματα (6) να είναι άριστοι. Άλλωστε ο στόχος ήταν να πιάσω τουλάχιστον 19.200 μόρια. Έμεινα έκπληκτος όταν διαπίστωσα ότι υπάρχουν τα εξειδικευμένα φροντιστήρια βιολογίας biology.gr. Σκληρή δουλειά, οργανωμένη και μεθοδική προσέγγιση, άρτιες (έγχρωμες) σημειώσεις, τμήματα (3-5 ατόμων) άριστων μαθητών με υψηλούς στόχους, έγκαιρη και κυρίως στοχευμένη επανάληψη την παραμονή των εξετάσεων. Την επομένη ημέρα ήξερα τι έπρεπε να γράψω… είμαι χαρούμενος που έγραψα 20!!» λέει ο Δημήτρης.

• Καιρός να απαιτήσετε περισσότερα

Για κάποιους μαθητές το φροντιστήριο σημαίνει λύσεις ασκήσεων και διευκρινίσεις εννοιών. Για κάποιους άλλους οργάνωση μελέτης και ανάπτυξη κριτικής σκέψης.

Σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν ανήκεις, απαραίτητη προϋπόθεση για να αριστεύσεις στις εξετάσεις σου είναι η «έξυπνη» επιλογή του φροντιστηρίου και των καθηγητών σου. Χωρίς αυτήν, ακόμα και μια απλή ερώτηση – άσκηση μπορεί να σου δημιουργήσει απίστευτο άγχος στις εξετάσεις, αν δεν ξέρεις πώς πρέπει να αντιδράσεις.

Γι’ αυτό εμπιστέψου με κλειστά μάτια το φροντιστήριο βιολογίας biology.gr (& biology Online.) Οι επιτυχίες των μαθητών του δεν είναι θέμα τύχης. Είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και σκληρής δουλειάς. (Το 60% των μαθητών στις φετινές εξετάσεις έγραψε βιολογία κατεύθυνσης πάνω από 18!)

Επέλεξε το φροντιστήριο βιολογίας biology.gr (και biology Online), γιατί μπορεί να σε βοηθήσει και να σου δώσει πολλά παραπάνω από ένα απλό μάθημα, όπως:

• Υψηλό επίπεδο διδασκαλίας με:
• Ανάλυση Θεωρίας.
• Παρουσίαση των καλύτερων σχετικών Video που υπάρχουν στο διαδίκτυο.
• Μεθοδολογία ασκήσεων.
• Ερωτήσεις κρίσεως & συνδυασμού γνώσεων.
• Ασκήσεις υποδειγματικά λυμένες και άλυτες.
• Τεστ αξιολόγησης κάθε τέλος κεφαλαίου.
• Επαναληπτικά διαγωνίσματα κάθε τέλος κεφαλαίου.
• Έναρξη επανάληψης 15/2 με ανακεφαλαιωτικές ερωτήσεις, ασκήσεις και θέματα εξετάσεων.
• Συνεχή διαγωνίσματα και όχι μόνο παραμονές εξετάσεων.

• Τιμές που δεν έχουν ανταγωνισμό

Τα εξειδικευμένα φροντιστήρια βιολογίας biology.gr και ο Νίκος Μπαμπίλης πάντα πιστός στις αξίες και τις αρχές για ποιότητα, αντιλαμβανόμενος την δύσκολη οικονομική συγκυρία της εποχής και ότι οι υπηρεσίες πρέπει να αξίζουν τα λεφτά τους πιο πολύ από ποτέ προχώρησε σε:

ευέλικτα προγράμματα σπουδών που…. καλύπτουν κάθε απαίτηση!

Και όλα αυτά, καλώντας το 210-3809488.
Και το καλύτερο; Μόνο από 50 ευρώ τον μήνα*!

Με έδρα την Αθήνα *αλλά και το Μαρούσι, την Αγ. Παρασκευή και την Γλυφάδα μπορεί να εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό μαθητών στην Αττική αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω διαδικτύου (biology Online). Με καθοδήγηση και πλήρη επιστημονική κάλυψη, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, με ένα απλό τηλεφώνημα.

Και για ολοκληρωμένες λύσεις. Συνεργασία και με καθηγητές άλλων μαθημάτων…. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους.