Με αυτογκόλ του Χίλα στο 85′ η Γιουβέντους νίκησε με 1-0 τη Λάτσιο που έπαιζε με 10 παίκτες από νωρίς και έπιασε τη Νάπολι, η οποία παίζει την Κυριακή (20/10), στην 1η θέση της Serie A με 16 βαθμούς.

Οι «μπιανκονέρι» είχαν από το ξεκίνημα του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων και από το 24′ είχαν και αριθμητικό πλεονέκτημα αφού ο Ρομανιόλι είδε την κόκκινη κάρτα, μετά την εξέταση του VAR, για φάουλ στον Καλούλου που έβγαινε φάτσα με το τέρμα.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, όπως ήταν αναμενόμενο, οι «λατσιάλι» είχαν στο μυαλό τους μόνο το να αμυνθούν και από ένα σημείο κι έπειτα φαινόταν ότι θα έφευγαν με θετικό αποτέλεσμα από το Allianz Stadium.

Η Γιούβε, άλλωστε, ναι μεν είχε την υπεροχή και ήταν συνεχώς μπροστά, ο Βλάχοβιτς όμως σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 57′ και από εκεί και πέρα το… τείχος των Ρωμαίων άντεχε.

Στο 85′, όμως, έπαθαν τη ζημιά… εκ των έσω, αφού μετά το γύρισμα του Καμπάλ από αριστερά ο Χίλα στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.