Η Νο 1 σε πωλήσεις Μαυροδάφνη της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, ξεχωρίζει για μια ακόμη φορά στο εξωτερικό αποσπώντας 2 σημαντικά διεθνή μετάλλια:

Χρυσό Μετάλλιο στα πλαίσια του «Second New York International Wine Competition 2012» και Ασημένιο Μετάλλιο στον «International Wine Challenge 2012» που έλαβε χώρα στο Λονδίνο.

Οι παραπάνω διαγωνισμοί δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην εικόνα του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό καθώς οι συγκεκριμένες διακρίσεις είναι πολύ σημαντικές.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια του New York International Wine Competition 2012, υπήρξαν πάνω από 800 συμμετοχές από 23 πολιτείες των ΗΠΑ και 37 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η πολυβραβευμένη Μαυροδάφνη χαρακτηρίζεται για το βαθύ- κόκκινο, ρουμπινί χρώμα της. Με άρωμα έντονο και πλούσιο, χαρακτηριστικό της μαύρης σταφίδας και της μαυροδάφνης και γεύση μεστή, στρογγυλή, αναδεικνύει αμέσως την γλυκύτητα της αποξηραμένης σταφίδας. Το στόμα γεμίζει από τους υπέροχους τόνους της μαυροδάφνης ενώ η γλώσσα δέχεται ευχάριστη επίθεση του οίνου –απεριτίφ που δημιουργεί έντονο αίσθημα απόλαυσης. Συνοδεύει αρμονικά φρούτα και κίτρινα τυριά, ενώ είναι εξαιρετικό με γλυκά σοκολάτας. Κυρίως όμως πίνεται ως απεριτίφ, ή χρησιμοποιείται για παραγωγή σπιτικής σαγκρίας.

Αυτές οι διακρίσεις για τη Μαυροδάφνη της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων σηματοδοτούν για μία ακόμη φορά τη διεθνή αναγνώριση και επιβεβαιώνουν τις άριστες προδιαγραφές και τις ποιοτικές διαδικασίες παραγωγής και οινοποίησης της από την εταιρεία.