Με τη χορηγία του στην 1η Πανελλαδική Γενική Συνέλευση των Ξενοδόχων Ελλάδος, που διοργανώθηκε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος στην Έκθεση Xenia στο Metropolitan, παρουσιάστηκε ο νέος Πανελλαδικός οδηγός εστίασης eat.gr.

Η πλατφόρμα του eat.gr φιλοξενεί αυτή τη στιγμή χιλιάδες χώρους εστίασης από όλη την Ελλάδα, ενώ καθημερινά εμπλουτίζει το περιεχόμενο του και ενημερώνεται, προκειμένου να συμπεριλάβει στις σελίδες του όλες τις επιχειρήσεις της χώρας που ασχολούνται με το φαγητό.

Η διαδικασία είναι απλή και ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος μπορεί να δημιουργήσει την προσωπική του σελίδα μέσα στο eat.gr, να παρουσιάσει το χώρο του και το μενού του, να ανεβάσει τις φωτογραφίες του, να διαχειριστεί τις προσφορές του, να αναρτήσει τα event που διοργανώνει, κερδίζοντας έτσι αμεσότητα στην επικοινωνία του με το κοινό και εύκολη προβολή και προώθηση.

Το eat.gr συνδέει τη γαστρονομία με την τεχνολογία και υπόσχεται να γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους χώρους εστίασης και σε ένα κοινό που ψάχνει, βρίσκει, εκτιμά και επιλέγει…