Η νέα άφιξη στην Καρόλου Ντηλ, έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αποτελεί από τον Αύγουστο θέμα συζήτησης στη Θεσσαλονίκη.

Από τα αυθεντικά και λίγα espresso-wine bars στην πόλη, το Salto ξεχωρίζει για το προσεγμένης αισθητικής περιβάλλον με το βιομηχανικό στυλ, και είναι ιδανική επιλογή για ποτό μετά τη δουλειά ή για coffee breaks κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το στέκι με τη ζεστή ατμόσφαιρα και τη φιλική διάθεση, σερβίρει αρωματικό καφέ κατά τη διάρκεια της ημέρας και διαθέτει ενημερωμένη wine list με 50 επιλεγμένες ετικέτες. Ενημερώνοντας την κάβα του συνεχώς με τις επικρατέστερες τάσεις της αγοράς, αφήνει ικανοποιημένους και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του κρασιού με τη μεγάλη γκάμα επιλογών που διαθέτει.

Προτιμήστε το, επίσης, και για τα κλασσικά cocktails που παρασκευάζονται με μαεστρία από έμπειρους bartenders. Κι αν πεινάσετε, μπορείτε να συνοδεύσετε τις επιλογές σας με κάποιο από τα λίγα αλλά εκλεκτά πιάτα όπως πλατό τυριών και αλλαντικών, σαλάτες, μπρουσκέτες και club sandwich (σημειώστε ότι παράγεται με πιτούλες και όχι με το συνηθισμένο ψωμί του τοστ).

Τip: Tην παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διοργανώνει parties που ξεκινάνε από τις 14.00 και θα μεταφέρουν όσους επιλέξουν το Salto για τον εορτασμό των ημερών, σε κινηματογραφικά πλατό μέσα από τις ελληνικές και ξένες μουσικές επιτυχίες του παλιού κινηματογράφου.

Κάθε Κυριακή από τις 18.00 διοργανώνει party, που ήδη συμπεριλαμβάνονται στα πλέον επιτυχημένα της πόλης.

Καθημερινά: 08.00-αργά
3,50 ευρώ (freddo cappuccino), 4,50 ευρώ (ποτήρι κρασί), 6,50 ευρώ (ποτό), 8 ευρώ (cocktail)
Info: Καρόλου Ντηλ 6, τηλ. 2310 222206, facebook.com/pages/Salto

– Advertorial